MertYe yazdı:Konuyu yeni okuma şansım oldu. Ufaktan biseyler yazayım dedim. Su güne kadar Raymond Weil, Omega, Vostok, Bvlgari, Rolex, Panerai, Ulysse Nardin, Chopard, Tag Heuer, Hublot kullanma şansım oldu. Dönüp baktığımda sadece Tag Heuer Grand Carrera Calibre 17 Rs2'yi aldığıma çok pişman oldum. Bana gore çok overpriced bir saat çünkü hiçbir şekilde ısınamadım saate. Yani Aquaracer fiyatının 2 katı bir para vermiştim ama o 2 kat parayı Aquaracer'a vermiş olsam beni daha cok mutlu edecekti buna eminim. Bu durumda Overprice neye göre oluyor?
Buna ek olarak Franck Muller gibi, Ulysse Nardin gibi ve daha nice %40 ve uzeri indirim alınabilen saatler overpriced. Madem o fiyatlara inilecek bu sefer %20 ile bu saatleri alınca uygun aldım diyen birine başkası ben %40 la almıştım demesi marka acısından büyük bir ayıp değilmidir sizce?
Bu arada FM için %43 UN içinde direk %35 indirim almışligim var. Az zorlama ve nakit parayla UN de %40 lari görürdü diye düşünüyorum. Durumun özeti bence bu.
kilimanjaro yazdı:Yalnız Mert in söylediği indirimler bütün dünyada veriliyorsa böyle bir kanıya varabiliriz.Yok sadece ülkemizde böyle ise bu bizim uyanık ticari anlayışımızla ilgili bir durum olur.Sadece saatte değil , birçok üründe bizim anlayışımız böyle ne yazık ki.İndirim dönemlerinde giysi , ayakkabı vs yarı fiyatlarının bile altına iner.Aslında başlangıçta şişirilmiştir.
Bg17 yazdı:Gerci luks urunde biraz ters isliyor, ne kadar pahali, o kadar zor ulasiliyor, ve o kadar arzulaniyor. Iddiali bir yorum yapayim, ap ro offshore fiyatini 3 te 1 e indir, satis rakami 3 te bire duser.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 260 misafir
|