TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sal覺kl覺 Zay覺flama ve Ya Yak覺m覺 襤癟in 襤deal Nab覺z Aral覺覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Sal覺kl覺 Zay覺flama ve Ya Yak覺m覺 襤癟in 襤deal Nab覺z Aral覺

Mesaj o2o » 17 Eyl 2016, 08:59

Dizayn/Yarat覺l覺/Evrimleme vs ne diyersek diyelim insan覺 bu d羹nyada yaamas覺 i癟in "muhteem" hale getirmise BENCE(bilimsel veriye dayanm覺yor) hareketli normal bir yaam SALIK i癟in yeterli olmal覺.

Bu tez 羹zerinden PROFESYONEL atlet/futbolcu/halterci vs 繹m羹rlerinde arat覺rma yap覺lsa, hareketli yaayan insan 繹mr羹 ortalamas覺n覺n alt覺nda 癟覺kabileceini d羹羹n羹yorum [emoji2] (bilimsel veriye dayanm覺yor) ... Zira dizayn 羹st羹 AIRI YK yap覺y覺 zorlayabilir sanki[emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

Mesaj manil » 17 Eyl 2016, 09:21

襤nsan doas覺 gerei adaptif varl覺kt覺r. Beynin kendisi dahil olmak 羹zere az enerji, az hareket 癟ok yat覺 prensibine uygun hareket eder.

Bu nedenle, olimpik sporcu performans覺 sergileyenler haricinde, antreman yapmak v羹cuda olumsuz geri d繹n羹 yapmaz :)

Sent from my D6603 using Tapatalk
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Baran » 17 Eyl 2016, 12:14

Sabah y羹r羹d羹m geldim 1,5 saat,yahu ne kadar cahil milletiz inanam覺yorum.Y羹r羹y羹le kou aras覺 tempoda koan birs羹r羹 insan g繹rd羹m yine.Ya tam ko yada h覺zl覺 y羹r羹..O arada derede kou temposunda dizlere o kadar y羹k biniyorki birka癟 sene sonra neden dizim agr覺yor ite yal覺l覺k yok...Ee k覺k覺rdak dokuyu belledin koarken marifetti hani :) diz eklemi yap覺s覺 itibariyle karma覺k ve tamiri cok zor bir b繹lge..O k覺k覺rdak bikere zedelendimi game over diki tutmuyor.Bacaklar覺n al覺覺k oldugu belli bir ac覺lma ac覺s覺 var ta覺d覺g覺 y羹k var,birde u var duyuyorum sagda solda g繹t g繹bek herif sabahlar覺 2 saat kouyorum diyor ulan nereye kouyosun 2 saat maratoncumusun 15dk h覺zl覺 tempo koacak adama helal olsun derim ben b覺rak 2 saati.En dorusu pro sporcu degilseniz h覺zl覺 tempolu y羹r羹y羹p aralarda depar atmak 100metre yada 50metre herneyse.Metabolizma h覺z覺n覺z nabz覺n覺z yukseliyor fakat an覺nda normal seyrine d羹m羹yor kademeli olarak indiinden normal yuruseniz bile yag yak覺m覺 h覺zlan覺yor.

Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj asymptote » 17 Eyl 2016, 13:17

Thevenin yazd覺:
asymptote yazd覺:Sofralar覺n覺zdan eksik etmeyin, bol bol t羹ketin..

Maalesef her sey bu tavsiye kalibiyla basliyor, Tuketim101 :D

Az yiyip cok dusunmek, zihni berrak, mideyi doldurmadan ceyrek kala tutmak, tabaga gelen sardalyanin hakkini vermeyi butunun bir parcasi olarak gorev bilmek.

O sardalya ki nice badireler atlatti; yerken tek tek akla getirmek.

Yoksa yaziklar olsun bize :D

Doru dersin bilge Thevenin.. Lakin bu dediklerini yapabilmek i癟in de sardalyaya 繹nce bir abanmak gerek.. :D :thumbup:

manil yazd覺:aka bi yana u bilgiler i癟in diyetisyen seans覺 (en ucuzu) 200-300 tl. Forumdakiler ansli...

襤yi ki a癟m覺覺m bu bal覺覺.. :) Feyizleniyoruz.. :thumbup:

o2o yazd覺:Dizayn/Yarat覺l覺/Evrimleme vs ne diyersek diyelim insan覺 bu d羹nyada yaamas覺 i癟in "muhteem" hale getirmise BENCE(bilimsel veriye dayanm覺yor) hareketli normal bir yaam SALIK i癟in yeterli olmal覺.

"Bilimsel veriye dayanm覺yor" yazman 癟ok isabetli olmu zira ad覺na evrimleme, yarat覺l覺 ya da her ne dersen de insan覺n geldii son nokta m羹kemmellikten 癟ok uzak.. Y羹zlerce genetik hastal覺k ve belki bir o kadar da kanser 癟eidi var. 襤nsanlar覺 genellikle ergenlik 癟a覺ndan hemen sonra yakalayan izofreni denen bir beyin hastal覺覺 var. Toplumda g繹r羹lme s覺kl覺覺 y羹zde 襤K襤! 襤nsan m羹kemmel bir varl覺k olmad覺覺 i癟in doktorluk diye bir meslek grubu var. Neyse, bu konuya hi癟 girmeyelim sonra 癟覺kamay覺z.. :thumbup:

manil yazd覺:Bu nedenle, olimpik sporcu performans覺 sergileyenler haricinde, antreman yapmak v羹cuda olumsuz geri d繹n羹 yapmaz :)

l癟羹l羹 fiziksel aktivite beyindeki eker yak覺m覺n覺 art覺r覺yor. Yani bir nevi beyni turboya al覺p daha fazla 癟al覺t覺r覺yor. Ya da en az覺ndan stokiyometrik yanma ger癟ekleiyor diyelim.. ;)

Baran yazd覺:En dorusu pro sporcu degilseniz h覺zl覺 tempolu y羹r羹y羹p aralarda depar atmak 100metre yada 50metre herneyse.

Doru yolday覺m demek ki.. :) 襤nsan bazen bilmeden iin dorusunu yapabiliyor; bazen de 癟ok iyi bildii halde yanl覺a saplan覺p kalabiliyor (see also information entropy). Bazen (hatta 癟ou zaman) da kendinden emin bir ekilde iin dorusunu yapt覺覺, s覺rat-覺 m羹stakim 羹zere olduu vehmiyle yaayabiliyor. u an benim yapt覺覺m gibi.. :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj o2o » 17 Eyl 2016, 13:33

Asymptote abi BENCE "muhteem"[emoji2]. Doktorlar genelde zaman nedeniyle, 繹r羹mcek bitki vs nedeniyle veya temeli insana bal覺 olan zarar覺 (kanserejon oyuncak,羹r羹n, vs ) telafi i癟in var sanki. [emoji2][emoji2][emoji2]. Bence de bu konuya girmemek laz覺m.

Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Mesaj asymptote » 17 Eyl 2016, 13:55

Fikre deil ancak fikri ifade h羹rriyetine sayg覺 duyar覺z.. :thumbup:
Resim
Konuyla ilgili son mesaj覺m. Konu ekseninden kays覺n istemiyorum.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj o2o » 17 Eyl 2016, 14:52

asymptote yazd覺:Fikre deil ancak fikri ifade h羹rriyetine sayg覺 duyar覺z.. :thumbup:
Resim
Konuyla ilgili son mesaj覺m. Konu ekseninden kays覺n istemiyorum.. :thumbup:

[emoji106][emoji23][emoji23] Abi amac覺m tart覺mak vs deil, tartomaktan da hi癟 hazzetmiyorum. Zaten konu hakk覺nda bilgi sahibi de deilim. [emoji106].

Konu ger癟ekten faydal覺 iken ben de katletmeyeyim. [emoji2]

Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Mesaj Baran » 17 Eyl 2016, 16:33

Doktorlar覺m覺z ba覺m覺z覺n tac覺d覺r :champ:

Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners