TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

U-Boat Modelleri Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: U-Boat Modelleri Seçim Önerisi

Mesaj estambul34 » 14 Eyl 2016, 17:24

bu resimdeki modeli tavsiye ederim ikinci el kutulu sertifikalı bulursan kacırma fiyatı 3500-4000 tl civarında sıfırı da 8000-9000 tl

Resim
“El-mülkü lillahi men biz aferin yenîlü metâ
Yerdâ kahren yehyâ nefsuhu derekâ
Levkâne lî ligayr-i kadrü ümmiletün
Fevkat-tûrâbü lakâel-emrü müşterekâ.''
Kullanıcı avatarı
estambul34

Mesaj Ground » 14 Eyl 2016, 17:32

r2d2 yazdı:Ben U-boat tarzı saatlerin geçici bir heves olduğunu ve bu kadar para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu tarz bir saat düşünüyorsanız daha ucuz modellere yönelin bence. Hevesiniz geçince çok para harcamış olmazsınız.

Çok haklısınız.

Bazen tercihlere saygısızlık gibi algılanıyor. Ya da kendini bilmiş saat severler topluluğu diyen bile çıkabiliyor.

Saat sektörü ciddi çeşitli ve beğeni oluyor ki bu tarz saatler var.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi eğer marka ve model hakkında çok bilgi sahibi değilseniz bu rakamlara bu saatleri almak ciddi risk teşkil eder.

Hele ki saat alıp kullanıp deneyimleyip başka saate bütçe oluşturmak için satmayı düşünürseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta elden çıkaramayınca sıkılıp saat dünyasından kopma riski var.

Özellikle saat denemek zevk almak için forumdan 2. el saatlere bakmak lazım. Hem siz merak ettiğiniz saatleri deneyimlersiniz hem de saatini satan kişiler başka saat alırken (forumdan ya da sıfır) zorlanmazlar.

Ben forumda oluşan bu döngüyü çok seviyorum.

Gereksiz uzattığımın farkına vardım :champ:

Özet olarak bu rakamlara çıkıyorsanız eğer çok çok beğendiğiniz bir model değilse daha kullanışlı saatlere yönelin.

(Nacizane öneri yanlış anlaşılmasın lütfen yoksa beğeni konusu haddimize değil)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj Anesthesia » 14 Eyl 2016, 17:37

Başlığı açan üye Mart ayında bir mesaj yazmış sonrası meçhul, muhtemelen hevesini kaçırdığımız için izleyici moduna geçmiş :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Ground » 14 Eyl 2016, 17:44

Anesthesia yazdı:Başlığı açan üye Mart ayında bir mesaj yazmış sonrası meçhul, muhtemelen hevesini kaçırdığımız için izleyici moduna geçmiş :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji23]

Hiç fark etmemişim.

Belki okur :champ:

Ama ciddi anlamda forumda ki piyasanın önemli olduğunu düşünüyorum. Nasıl devlet piyasaya nakit sürüp ortamı rahatlatıyorsa forumdan alımlar saatseverleri rahatlatabilir. Döngüye yeni saatler girsin [emoji23][emoji23]:champ:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Ground

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners