r2d2 yazdı:Ben U-boat tarzı saatlerin geçici bir heves olduğunu ve bu kadar para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu tarz bir saat düşünüyorsanız daha ucuz modellere yönelin bence. Hevesiniz geçince çok para harcamış olmazsınız.
Çok haklısınız.
Bazen tercihlere saygısızlık gibi algılanıyor. Ya da kendini bilmiş saat severler topluluğu diyen bile çıkabiliyor.
Saat sektörü ciddi çeşitli ve beğeni oluyor ki bu tarz saatler var.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi eğer marka ve model hakkında çok bilgi sahibi değilseniz bu rakamlara bu saatleri almak ciddi risk teşkil eder.
Hele ki saat alıp kullanıp deneyimleyip başka saate bütçe oluşturmak için satmayı düşünürseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta elden çıkaramayınca sıkılıp saat dünyasından kopma riski var.
Özellikle saat denemek zevk almak için forumdan 2. el saatlere bakmak lazım. Hem siz merak ettiğiniz saatleri deneyimlersiniz hem de saatini satan kişiler başka saat alırken (forumdan ya da sıfır) zorlanmazlar.
Ben forumda oluşan bu döngüyü çok seviyorum.
Gereksiz uzattığımın farkına vardım

Özet olarak bu rakamlara çıkıyorsanız eğer çok çok beğendiğiniz bir model değilse daha kullanışlı saatlere yönelin.
(Nacizane öneri yanlış anlaşılmasın lütfen yoksa beğeni konusu haddimize değil)
Sent from my iPhone using Tapatalk