TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj sercankaf » 17 Ağu 2016, 09:05

byakrep yazdı:Çok popüler ama hiç bana hitap eden bir parfüm değil. size bir okadar çekici gelsede bana bir okadar itici geliyor.
Sonbahar yaklaşırken kışlık bir parfüm ihtiyacım var önerileriniz varmıdır ?

Begenerek kullandiginiz kislik parfumleri ve notalari soylerseniz yardimci olmaya calisirim. Designer mi yoksa niche kategoriden mi dusunuyorsunuz?
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj HknDrsn » 17 Ağu 2016, 10:13

sercankaf yazdı:
byakrep yazdı:Çok popüler ama hiç bana hitap eden bir parfüm değil. size bir okadar çekici gelsede bana bir okadar itici geliyor.

Begenerek kullandiginiz kislik parfumleri ve notalari soylerseniz yardimci olmaya calisirim. Designer mi yoksa niche kategoriden mi dusunuyorsunuz?

Malesef Designer terciğ ediyorum malum fiyatlardan dolayı.
Kullandığım Niche olarak sadece aventus var fakat onuda fiyat yüzünden 10ml yada 20ml olarak alıyorum.
kış için bunları kullanmıştım bvlgari man black, channel Allure ve Micheal Kors Man.
Arkadaşım Israrla guerlain l'instant de guerlain extreme denememi istedi, 5ml almış bir yerden kokladım gayet hoşuma gitmişti.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Mesaj effenberg » 17 Ağu 2016, 10:39

Hermes voyage şu yaz günlerinde en ideal kokulardan biri gün içinde tazeledikçe bol bol iltifat alırsınız
Kullanıcı avatarı
effenberg

Mesaj sercankaf » 17 Ağu 2016, 11:50

byakrep yazdı:
sercankaf yazdı:

Malesef Designer terciğ ediyorum malum fiyatlardan dolayı.
Kullandığım Niche olarak sadece aventus var fakat onuda fiyat yüzünden 10ml yada 20ml olarak alıyorum.
kış için bunları kullanmıştım bvlgari man black, channel Allure ve Micheal Kors Man.
Arkadaşım Israrla guerlain l'instant de guerlain extreme denememi istedi, 5ml almış bir yerden kokladım gayet hoşuma gitmişti.

Kis icin kalitelerini niche seviyesine yakin buldugum ve nispeten uygun fiyatli asagidaki parfumleri deneyebilirsiniz:
Costume National - Scent Intense
Costume National - Soul
Lalique - Encre Noire A L’Extreme
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj imponte » 24 Ağu 2016, 19:39

Xo romantic. Bence fiyat performans en iyisi. 30 liraya 300 liralık parfüm tadı veriyor. Bence deneyin birşey kaybetmezsiniz. Sonra zaten bağımlısı olacaksınız.
Kullanıcı avatarı
imponte

Mesaj leonardo06 » 24 Ağu 2016, 20:46

Sercan haklıymışsın:) banka app'inden geriye dönük bir tarama yaptım. 50mm black orchid için 135 euro ödemişim:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj nihavend35 » 07 Eyl 2016, 15:51

parfüm tercihi elbette çok kişiseldir ama Caron'ların hepsi ayrı efsanedir.
POUR UN HOMME DE CARON, LE 3EME HOMME DE CARON da oorson welles üstadı şad etmek için muhakkak kullanılmalıdır.
tabii şekerli kokulara "parfüm" diyenlerdenseniz hele hele YATAGAN'ın yanından bile geçmeyin :)
Kullanıcı avatarı
nihavend35

Mesaj sercankaf » 07 Eyl 2016, 18:01

nihavend35 yazdı:parfüm tercihi elbette çok kişiseldir ama Caron'ların hepsi ayrı efsanedir.
POUR UN HOMME DE CARON, LE 3EME HOMME DE CARON da oorson welles üstadı şad etmek için muhakkak kullanılmalıdır.
tabii şekerli kokulara "parfüm" diyenlerdenseniz hele hele YATAGAN'ın yanından bile geçmeyin :)

Yatagan efsane bir maskulendir ;)
Kullanıcı avatarı
sercankaf

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners