Merhaba;
Ben bu saatleri instagramda cok gordum. Teknik detayini bilmiyorum ama yeni bir marka - en azindan yeni genislemeye calisiyorlar.
Instagram'da genelde rolex vb. luks saat ve arabalar evler yatlar gibi luks yasam fotograflari paylasan bol takipcili hesaplara reklam veriyorlar ve o hesaplardan paylasim yapiyorlar.
Benim tahminimce bazi girisimcilerin luks saatlerinden esinlenilerek tasarlattigi, uzakdogu'da urettirilip dagitim icin DHL, K&N, Fedex gibi worldwide shipping yontemleriyle online satisa sunduklari bir marka. Saatler guzel gozukuyor ama satis sonrasi sorunlarda muhattab bulamayabilirsiniz zira internet sitelerinde contact kisimda adresleri yok. Sahsen ben boyle instagramdan ve internetten pazarlanan saatlere on yargili bakiyorum.
Size bu Tayroc'tan cok daha iyi saatlere sahip olan Davis saatlerine bakmanizi tavsiye ederim. Fiyatlari biraz daha yuksek ama bunlar daha oturmus bir marka, Tayroc gibi markalarin yeni yeni yapmaya calistigini yillardir yapiyorlar ve saatleri gercekten guzel. Internet sayfalari
http://www.davis-watches.eu/