TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tayroc Saat Bilgi ve Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tayroc Saat Bilgi ve Yorum

Mesaj bayfeyman » 13 Oca 2016, 03:52

Arkadaşlar merhaba, bu tayroc saatler hakkında yorum yapabilecek, bu saat markasını kullanmış bir arkadaş var mıdır acaba? Ya da bu işi bilen üstadlardan bir durum değerlendirmesi alsam bu marka hakkında?

Özellikle bu model hoşuma gitti, sitesinde yaklaşık olarak 350tl etiket var, kaliteli bir marka mıdır değer mi? 300 liralık bir saatten öyle çok aham şaham birşey beklemiyorum tabide yinede bir yorum alayım..

Resim
Kullanıcı avatarı
bayfeyman

Re: Tayroc Saat Bilgi ve Yorum

Mesaj Heesh » 13 Oca 2016, 16:12

Ben ilk defe gördüm duydum ama tip güzel
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj Emreozcan » 13 Oca 2016, 17:09

Merhaba;

Ben bu saatleri instagramda cok gordum. Teknik detayini bilmiyorum ama yeni bir marka - en azindan yeni genislemeye calisiyorlar.

Instagram'da genelde rolex vb. luks saat ve arabalar evler yatlar gibi luks yasam fotograflari paylasan bol takipcili hesaplara reklam veriyorlar ve o hesaplardan paylasim yapiyorlar.

Benim tahminimce bazi girisimcilerin luks saatlerinden esinlenilerek tasarlattigi, uzakdogu'da urettirilip dagitim icin DHL, K&N, Fedex gibi worldwide shipping yontemleriyle online satisa sunduklari bir marka. Saatler guzel gozukuyor ama satis sonrasi sorunlarda muhattab bulamayabilirsiniz zira internet sitelerinde contact kisimda adresleri yok. Sahsen ben boyle instagramdan ve internetten pazarlanan saatlere on yargili bakiyorum.

Size bu Tayroc'tan cok daha iyi saatlere sahip olan Davis saatlerine bakmanizi tavsiye ederim. Fiyatlari biraz daha yuksek ama bunlar daha oturmus bir marka, Tayroc gibi markalarin yeni yeni yapmaya calistigini yillardir yapiyorlar ve saatleri gercekten guzel. Internet sayfalari http://www.davis-watches.eu/
Kullanıcı avatarı
Emreozcan

Mesaj foottwo » 06 Ağu 2016, 14:32

Eskiden Tayrox'tu bu saatler.. Ben de instagramda gorup bu solar modeli almistim..

10 gun sonra adi Tayroc olmustu :)

Resim

Sent from my D6603 using Tapatalk
"Baş eğmedik edâniye ikbâl ü câh için.."
Kullanıcı avatarı
foottwo

Mesaj ggerenimo » 06 Ağu 2016, 22:45

Yazık olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ggerenimo

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ringrang ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners