Periyodik bir iş için ayda bir Levent'e gidiyorum, bu ziyaretlerim sonrasında da kanyon avm'ye gidip aydın saat, tevfik aydın vb. saatçileri turluyorum. Bugünkü ziyaretimde aydın saat vitrininde gözüme iki saat ilişti bir süre gözlerimi ovuşturup sumo mu onlar diyerek inceledikten sonra sumo olduklarından emin olunca daldım içeriye. İnternet ortamında çok defa görmeme rağmen çıplak gözle hiç görmemiştim, önce maviyi sonra siyahı denedim bu denemeler sırasında birinden birini alacağımı hissettim. Sağolsun ilgili arkadaş da elinden gelen kolaylığı yapınca karar vermek için ikisini de beşer kez falan daha denedim ikisi de birbirinden güzel durdu sonra daha çok yerde kullanabileceğimi düşünerek siyahta karar kıldım ödemeyi yapıp bileziği ayarladıktan sonra heyecanla dükkandan çıktım ve bu başlığı açtım. Bir kaç saat sonrasında Aydın saat'ten arayıp saati yanlış kutuyla teslim ettiklerini ve bununla beraber alternatif kayışı vermeyi unuttuklarını söyleyip uygun bir zamanda tekrar ziyaret etmemi rica ettiler. Bundan dolayı ilk etapta sadece bir bilek fotoğrafı paylaşıyorum gece bir kaç fotoğraf daha paylaşmaya çalışacağım, gerçek kutusunu ve diğer kayışı alınca onları da paylaşacağım. Tahminde bulunan herkese ve yakın ilgileri için aydın saat'e teşekkürler. Saatimiz Seiko prospex sbdc031 (sumo).