Periyodik bir i i癟in ayda bir Levent'e gidiyorum, bu ziyaretlerim sonras覺nda da kanyon avm'ye gidip ayd覺n saat, tevfik ayd覺n vb. saat癟ileri turluyorum. Bug羹nk羹 ziyaretimde ayd覺n saat vitrininde g繹z羹me iki saat iliti bir s羹re g繹zlerimi ovuturup sumo mu onlar diyerek inceledikten sonra sumo olduklar覺ndan emin olunca dald覺m i癟eriye. 襤nternet ortam覺nda 癟ok defa g繹rmeme ramen 癟覺plak g繹zle hi癟 g繹rmemitim, 繹nce maviyi sonra siyah覺 denedim bu denemeler s覺ras覺nda birinden birini alaca覺m覺 hissettim. Saolsun ilgili arkada da elinden gelen kolayl覺覺 yap覺nca karar vermek i癟in ikisini de beer kez falan daha denedim ikisi de birbirinden g羹zel durdu sonra daha 癟ok yerde kullanabileceimi d羹羹nerek siyahta karar k覺ld覺m 繹demeyi yap覺p bilezii ayarlad覺ktan sonra heyecanla d羹kkandan 癟覺kt覺m ve bu bal覺覺 a癟t覺m. Bir ka癟 saat sonras覺nda Ayd覺n saat'ten aray覺p saati yanl覺 kutuyla teslim ettiklerini ve bununla beraber alternatif kay覺覺 vermeyi unuttuklar覺n覺 s繹yleyip uygun bir zamanda tekrar ziyaret etmemi rica ettiler. Bundan dolay覺 ilk etapta sadece bir bilek fotoraf覺 payla覺yorum gece bir ka癟 fotoraf daha paylamaya 癟al覺aca覺m, ger癟ek kutusunu ve dier kay覺覺 al覺nca onlar覺 da paylaaca覺m. Tahminde bulunan herkese ve yak覺n ilgileri i癟in ayd覺n saat'e teekk羹rler. Saatimiz Seiko prospex sbdc031 (sumo).