TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çantalarımız ve Cüzdanlarımız

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Çantalarımız ve Cüzdanlarımız

Mesaj invicta » 25 Kas 2015, 11:53

Forumda genel olarak kaliteli şeyleri seven bir profil var. Paylaşmanın da insan ufkunu genişlettiğini düşünüyorum. Bu nedenle günlük yaşamımızda kullandığımız yada tercih ettiğimiz çanta, cüzdan, anahtarlık vs. gibi aksesuarları paylaşmanızı rica ediyorum. Benim kullandıklarım;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bu resim temsilidir
Resim
Kullanıcı avatarı
invicta

Re: Çantalarımız ve Cüzdanlarımız

Mesaj arespoem » 07 Tem 2016, 19:31

Bu başlığın daha fazla ilgiye ihtiyacı var bence çok güzel bir başlık açmışsınız. Cüzdan olrak Paul Smith kullanıyorum özellikle bozuk paraların konulduğu bölme çok kullanışlı. Cüzdanın içi sanat eseri diyebilirim. Paul Smith'in bir çok farklı iç tasarıma sahip cüzdanları var.
Beymen de çok astronomik rakamlara satılıyor neyseki ben 3 te 1 fiyatına temin ettim.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
arespoem

Mesaj ÜmitYüksel » 07 Tem 2016, 19:35

Cüzdan kullanmıyorum . Lisede cüzdanı düşürmüştüm . 6 bölmeli Kemal tanca dan aldığım kartlıkları kullanıyorum biri yanımda diğeri çantamda .

iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Caner1983 » 07 Tem 2016, 23:33

Konu açılmışken bende kartlıktan bozma hugo boss cüzdan var ama begenmiyorum louis vutton james ile ilgileniyorum ama oda çok pahalı değer mi bilmiyorum????
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Caner1983 » 07 Tem 2016, 23:36

Resim
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Clk » 08 Tem 2016, 16:10

Caner1983 yazdı:Konu açılmışken bende kartlıktan bozma hugo boss cüzdan var ama begenmiyorum louis vutton james ile ilgileniyorum ama oda çok pahalı değer mi bilmiyorum????

Deger Caner. Ben senelerdir kullaniyorum. Cok doldurdugunda farkli sekil aliyor. Diyelim ki belli kartlari cikarttin, artik isine yaramayan seyleri attin. Bütün cüzdanlar ici doluyken almis oldugu sekilde kaliyor (3 asagi 5 yukari) Louis Vuitton neredeyse ilk günki haline geri dönüyor. Ben memnunum. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj MertYe » 08 Tem 2016, 16:42

Clk yazdı:
Caner1983 yazdı:Konu açılmışken bende kartlıktan bozma hugo boss cüzdan var ama begenmiyorum louis vutton james ile ilgileniyorum ama oda çok pahalı değer mi bilmiyorum????

Deger Caner. Ben senelerdir kullaniyorum. Cok doldurdugunda farkli sekil aliyor. Diyelim ki belli kartlari cikarttin, artik isine yaramayan seyleri attin. Bütün cüzdanlar ici doluyken almis oldugu sekilde kaliyor (3 asagi 5 yukari) Louis Vuitton neredeyse ilk günki haline geri dönüyor. Ben memnunum. :thumbup:

Abi ocakbaşında rakıdan sonra Cct'nin cüzdanı götürüyordun valla :D. Bu cüzdan Türkiye'de LV'nin en cok satan modeli olabilir bende de kahverengi olanı var inanılmaz memnunum yalnız su an normal kartlık kullanmaya başladım bu LV uzun sureli kullanımda kalin olduğu için kotumun cep kısmında cüzdan seklinde renk atmasına sebep olmaya başladı :D

Kotun cep kısmı hızlı renk atıyor kartliga göre biraz daha kalın olduğu için. En azından bende öyle oldu onun dışında hiçbir sekilde seni üzmeyeceğinden eminim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj manil » 08 Tem 2016, 16:50

Kamp yaparken çok faydalandığım Maxpedition EDC Fatty'yi, fotoğraf çekmek için dışarı çıktığım zaman hala kullanıyorum. Şarj aletleri, yedek batarya, çakı, v.s. ufak alet edevatı çok güzel taşıyor. Bence EDC çantalarının içinde en iyisi. Resim anonimdir.

Resim
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Sonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners