Soru soran arkadaşa naçizane tavsiyem marka kararı var ama model kararı yoksa 2 el olarak satış değeri yüksek saati alması olacak.
Sent from my D6603 using Tapatalk
manil yazdı:Seni de GS sahibi yapıcazCaner'im.
Soru soran arkadaşa naçizane tavsiyem marka kararı var ama model kararı yoksa 2 el olarak satış değeri yüksek saati alması olacak.
Bg17 yazdı:manil yazdı:Seni de GS sahibi yapıcazCaner'im.
Caner i bilmem de, GS bana giderek yakinlasiyor. Sanirim horolojide sona gelmemin gostergelerinden biri.
Konuyq donersek, arkadas belli ki rolex alacak, kafada yer etmis, sadece biraz cesarete ihtiyaci var. omega orta sinif, oris giris diye baslandiysa rota belli.
Simdi jaeger ultrathin, zenith el primera, falan anlatmaya gerek yok bence. Zaten dipsiz kuyu, gercekten merak eden en az 1 yil arastiriyor, bend oyle oldu, askinda o yolda gidiyor.
Bnce rolex no date al, hic pisman olan gormedim.
Seiko astron guzel saatdir ama cok ozel musteri kitlesine hitap boyutsal sorunlari vardir. Satmakta sorun yasayacagini sanmiyorum, sadec sabir diyorum.
Bg17 yazdı:Sevgili aqua29, daha foruma cok yenisin. Seni hicbirimiz tanimiyoruz, ne kadar ciddi oldugunu, ne istedigini, saat konusundaki zevklerini falan hic bilmiyoruz. Cok okumayi sevmedigin gibi bir izlenime kapildim, cunku istediklerinin hepsi forumda mevcut.
Ya ortada bisey yok, laf olsun diye baslik actin, ki bu ara hakkaten benim uzun uzun yzacak vaktim yok, yada Zaten secimini yaptin, onay bekliyorsun, ehh o da ben degilim. Zaten dedim git sub al diye.
Son kere yaziyim, arastir, oku ve dene, sonra gel sor, elimiZden geleni yapalim.
Yoksa panerai nere, jlc nere, ben sana nasil anlatiyim...
kilimanjaro yazdı:Bg17 yazdı:Sevgili aqua29, daha foruma cok yenisin. Seni hicbirimiz tanimiyoruz, ne kadar ciddi oldugunu, ne istedigini, saat konusundaki zevklerini falan hic bilmiyoruz. Cok okumayi sevmedigin gibi bir izlenime kapildim, cunku istediklerinin hepsi forumda mevcut.
Ya ortada bisey yok, laf olsun diye baslik actin, ki bu ara hakkaten benim uzun uzun yzacak vaktim yok, yada Zaten secimini yaptin, onay bekliyorsun, ehh o da ben degilim. Zaten dedim git sub al diye.
Son kere yaziyim, arastir, oku ve dene, sonra gel sor, elimiZden geleni yapalim.
Yoksa panerai nere, jlc nere, ben sana nasil anlatiyim...
Başar noktayı koymuş.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 108 misafir
|