Clk yazdı:archer75, ben anesthesia'dan biraz farkli düsünüyorum ve sana olmamis diyorum. Her kol farkli. Anesthesia'nin koluna (kendisi bileklerinin ince oldugunu söyledigi icin örnek olarak aliyorum) Pam tam otururken senin kolda biraz siritmis. Bu tabii ki sahsi görüs. Her kol gibi her göz de farkli

Bende ısınamadım ve butikden Panerai defteri benim için kapanmıştır diye çıktım.
Her ne kadar 42mm Radiomir 1940 boyut olarak uygun görsemde nedense koluma takınca bir bağ oluşmadı saat ile ilgili.
PAM sanki büyük kasa olmalı, luminor olmalı ve 8 gün güç rezervi olmalı gibi geliyor. Tabi bunları üst üste eklenince saat de kalınlaşıyor.
Anesthesia yazdı:Pam özelliği; bence her iki çap ta bileğinizde güzel durmuş.rahatsız etmiyorsa alınası. Benim bilek te incedir, hatta standart bileklikleri takamamak dert oluyor ama 44 mm pam bileğime en çok yakıştırdığım saatlerden biri
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki göz alışır bir süre sonra belki psikolojik ama tamam budur diyemiyorum. CLK'in da belirttiği gibi sadece bilek çapı değil yapısıda saatin farklı durmasına yol açıyor. Siz sanslısınız.