Anesthesia yazdı:Geçin dalganızı geçinta ki şunu okuyana kadar.
Ömrüm boyunca saatlere ilgim vardı, okulda son aldığım öğrenim kredisinin tamamı ile bir momentus, askerde iken de son aldığım maaşın büyük kısmını yine bir başka kol saatine harcamıştım. Ömrüm boyunca çok ta para biriktirme derdim olmamıştır, hatta iki örneği altı yıl öncesinden vereyim, evleneceğim düğün zamanı masraf zamanı, biriktirme işini de yapamıyorum, tuttum özelde nöbeti, aldığım nöbet parasını götürdüm organizasyon firmasına verdim, sonra baktık araba lazım gittik mağazaya bize araba lazım dedik, kaç paranız var diye sordular, para yok kredi verin dedik, onu da hallettik. Zaman geçti, nette bakınırken kendime babalık hediyesi yapmaya karar verdim, tesadüf eseri Concord C2 TSF LE planlama süreci ile denk geldim, ama o saate kadar para harcadığım tüm saatlerden daha fazlaydı meblağı, vurulmuşum bir kere,aşk başka şey ve ben hayatımda ilk kez para biriktirdim, hem de evde hanımdan kaçak. Sonunda edindim, ama zehir kanda, birikebileceğini de görmüşüm, bir yıl sonra pam 560'ı taktım bileğime:)
Enerji var, çalışıyoruz çok şükür, biriktirmeye devam ediyorum şimdiki hedef SS Daytona. Onu da iki yıl sonra bileğimde göreceksiniz inşallah.
Diyeceğim o ki bu forumda müdavimi olanlar zaten normal değil, ben de onlardan biriyim, kullandığım araba saatinden daha ucuz ve ben bu durumdan gurur duyuyorumdışarıda insanlar gelirlerine göre saat takabilirler, ama burada pek çok insan saat takabilmek için gelirini artırmaya çalışan insanlar
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anesthesia

Asymptotetun ve Can'ın dediği gibi saat konusu bir kültür,tarz, stil, hobidir, buna itirazı olan var mı bilmiyorum , varsa da bu forumda işi olmamalı bence.
Hala forumda saatlerin yatırım, kar-zarar ekseninde görenler var, ben şundan zarar ettim , bundan zarar ettim , 2. elinde fiyat çok düşer, Rolex Sub çeyrek altın, zarar etmezsin diyenler var , araba, ev alım satımına döndermeye gerek var mı arkadaşlar bu işi. vw,audi,bmw,mercedes alırsan ikinci elde fazla kaybetmezsin, Rolex Sub, Omega Seamaster alırsan zarar etmezsin, Breitling alırsan çok zarar edersin . Forumun adı saat forumu , araba forumuna çevirenler var. Arabanı göstereceksen ve tartışmaya açacaksan bu konuda forum çok, TSF neye biniyor başlığına da karşıyım ayrıca.
Saat işini lütfen keyfe, hobiye, zevke bırakalım, bu konuda bütçelerini zorlayan arkadaşlara her zaman saygı duyalım , beğenerek ve keyifle takılan her saat benim için değerlidir.