TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Ne Dinliyor?

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Ne Dinliyor?

Mesaj darksider » 04 May 2016, 10:51

Ahmetrefik yazdı:Müco :thumbup:
Gerisini sen tamamladın :champ: :champ:
Kral bir numara tabiki :thumbup:
Lynyrd Skynyrd,Srv,Queen,Clapton,UFO,Nirvana,Dire Straits,ZZ Sakallı abiler,Rolling Stones hepsi bizden :super:

Rush,Bad Company,Wishbone Ash,Creedence Clearwater Revival, The Allman Brothers band , David Bowie, Camel, Canned heat, Jefferson airplane,Steely Dan , Derek and the Dominos, Eagles,Traffic bunları da ekleyelim :champ:

Müco Rory Galagher abimizi dinlemediysen mutlaka, senin müzik zevkine tam uyar :thumbup:
Erkin baba gitar çalmayı bir türlü öğrenemedi :lol:

Dünya Rock müzik Antolojisine döndü bizim iş , abarttık galiba

Tutamadım kendimi, bu kadar isim arasında onların ismi olmazsa olmaz. Progressive Rock'ın öncülerinden...

https://youtu.be/-Tdu4uKSZ3M
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj eyimen » 04 May 2016, 11:26

Dream Theater sevenlere: Haken, Leprous, Thank You Scientist önerebilirim :champ:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj darksider » 04 May 2016, 11:32

eyimen yazdı:Dream Theater sevenlere: Haken, Leprous, Thank You Scientist önerebilirim :champ:

:champ:, bir de yanına yaklaşabilseler:)
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj mucadeleci » 04 May 2016, 11:58

*Ahmet abicim, Rory Galaggher daha once dinlememistim, bu sabah otelden cikmadan dinledim bir kac sarkisini, saglam bi abiymis, tavsiye icin cok tesekkur ederim. Erkin baba aslinda calar da calmio gitari. *eraslani'nin dedigi gibi "bassam araba gider ama ben efendi efendi yoluma gidiom" modunda Erkin baba :)))) :lol:

*Ground :thumbup: Alper Cengiz iyimis. Turkiye de Kemal Oznoyan abimiz Elvis konusunda cok fazla organizasyona imza atmistir. Eskiden ben de aktif olarak katilirdim ama artik aktif degilim.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Ground » 04 May 2016, 12:04

mucadeleci yazdı:*Ahmet abicim, Rory Galaggher daha once dinlememistim, bu sabah otelden cikmadan dinledim bir kac sarkisini, saglam bi abiymis, tavsiye icin cok tesekkur ederim. Erkin baba aslinda calar da calmio gitari. *eraslani'nin dedigi gibi "bassam araba gider ama ben efendi efendi yoluma gidiom" modunda Erkin baba :)))) :lol:

*Ground :thumbup: Alper Cengiz iyimis. Turkiye de Kemal Oznoyan abimiz Elvis konusunda cok fazla organizasyona imza atmistir. Eskiden ben de aktif olarak katilirdim ama artik aktif degilim.

Bodrum mandalin de çıkıyordu. 1 kez performanslarını izledim çok başarılıydı.
İzleyenler arasında Gülse Birsel ve Erman Toroğlu gibi farklı ters kişilikler vardı ama olsun.. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj Clk » 04 May 2016, 12:13

Madem cebimizde ne varsa ortaya döküyoruz. Bu isin olmazsa olmazi iki grup'ta ben ekleyeyim 8-) :thumbup:

Therion : Rise of Sodom and Gomorrah

Nightwish : Beauty and the beast

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj darksider » 04 May 2016, 12:46

Clk yazdı:Madem cebimizde ne varsa ortaya döküyoruz. Bu isin olmazsa olmazi iki grup'ta ben ekleyeyim 8-) :thumbup:

Therion : Rise of Sodom and Gomorrah

]

Bir yerde Therion ismi geçti ise arkasından Amorphis gelmesi adettendir;)

Efsanevi My Kantele

https://youtu.be/O-P6cNDddHk

Bu da bonus , light my fire cover.

https://youtu.be/GMH4iSYiFs8
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj Ahmetrefik » 04 May 2016, 13:50

mucadeleci yazdı:*Ahmet abicim, Rory Galaggher daha once dinlememistim, bu sabah otelden cikmadan dinledim bir kac sarkisini, saglam bi abiymis, tavsiye icin cok tesekkur ederim. Erkin baba aslinda calar da calmio gitari. *eraslani'nin dedigi gibi "bassam araba gider ama ben efendi efendi yoluma gidiom" modunda Erkin baba :)))) :lol:

Müco ;Rory abimiz bu dünyadan erken göçtü,büyük kayıptır, bu arada birileri de meydanı boş buldu işi götürdü ama neyse, çok baba adamdır,mütevazidir, tam bir gitar adamıdır.Çok seveni, hastaları vardır. İrlanda'lıdır , Cork şehrinden, İrlanda da taparlar buna,adına festivaller düzenlenir .
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners