TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Ray Raven Bezel hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient Ray Raven Bezel hakkında

Mesaj Khan » 25 Nis 2016, 23:06

Beyler Orient Ray Raven saatimin bezeli hiç yumuşak değil, iki parmağımı kullanarak döndürmek çok zor, gerçekten dönmesi için ciddi güç uygulamak zorunda kalıyorum...

Bu tüm Orient saatler için böyle midir yoksa saatte arıza mı var?

God is good.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Re: Orient Ray Raven Bezel hakkında

Mesaj taskin » 26 Nis 2016, 11:49

bana kalırsa içine pislik birikmiş. önerim temizleme bezini bıçağın-çakının arasına sıkıştırıp bezeli bu şekilde açıp temizlemek olur. bir çok kere yaptım yağ gibi oldu.
Kullanıcı avatarı
taskin

Mesaj Khan » 26 Nis 2016, 12:18

taskin yazdı:bana kalırsa içine pislik birikmiş. önerim temizleme bezini bıçağın-çakının arasına sıkıştırıp bezeli bu şekilde açıp temizlemek olur. bir çok kere yaptım yağ gibi oldu.

Bezeli çıkartmak konusunda profesyonel değilim, bıçak ile bezel çıkartmak biraz riskli bir iş.

God is good.
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj erenedip » 26 Nis 2016, 23:45

taskin yazdı:bana kalırsa içine pislik birikmiş. önerim temizleme bezini bıçağın-çakının arasına sıkıştırıp bezeli bu şekilde açıp temizlemek olur. bir çok kere yaptım yağ gibi oldu.

hemen denedim ve temizledim seiko mu ve cidden yag gibi akiyor[emoji122]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
erenedip

Mesaj Khan » 27 Nis 2016, 00:21

erenedip yazdı:

hemen denedim ve temizledim seiko mu ve cidden yag gibi akiyor[emoji122]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ray Raven de boşluk yok, saatin bezelinin altına bir şey sokamıyorum

God is good.
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj KKarakuş » 27 Nis 2016, 01:00

Nethiustr yazdı:Beyler Orient Ray Raven saatimin bezeli hiç yumuşak değil, iki parmağımı kullanarak döndürmek çok zor, gerçekten dönmesi için ciddi güç uygulamak zorunda kalıyorum...

God is good.

Merhaba,

Özel mesaj ile sormuş olduğunuz sorunun cevabını buradan vermek istedim. Diğer forum üyeleri de okuyup ve izleyip yararlansınlar diye.

Tüm diver saatlerinin bezelleri benim bildiğim yerinden çıkıp takılabiliyor. Bu işlem de düşündüğünüz kadar zor değil , aksine gayet basit bir işlem. Buna örnek olarak yeni Orient Mako II nin bir videosunu koyacağım. Elinizdeki Ray Raven ile aynı kasa ve bezele sahipler,bilginiz olsun.

Videoyu izleyip siz de bunu yapabilirim derseniz bir deneyin derim. :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=GQ_HPH_83Ec
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Khan » 27 Nis 2016, 16:02

KKarakuş yazdı:
Nethiustr yazdı:Beyler Orient Ray Raven saatimin bezeli hiç yumuşak değil, iki parmağımı kullanarak döndürmek çok zor, gerçekten dönmesi için ciddi güç uygulamak zorunda kalıyorum...

God is good.

Merhaba,

Özel mesaj ile sormuş olduğunuz sorunun cevabını buradan vermek istedim. Diğer forum üyeleri de okuyup ve izleyip yararlansınlar diye.

Tüm diver saatlerinin bezelleri benim bildiğim yerinden çıkıp takılabiliyor. Bu işlem de düşündüğünüz kadar zor değil , aksine gayet basit bir işlem. Buna örnek olarak yeni Orient Mako II nin bir videosunu koyacağım. Elinizdeki Ray Raven ile aynı kasa ve bezele sahipler,bilginiz olsun.

Videoyu izleyip siz de bunu yapabilirim derseniz bir deneyin derim. [emoji106]

https://www.youtube.com/watch?v=GQ_HPH_83Ec

Saat ile bezel arasındaki boşluk çok düşük hocam, araya herhangi bir şey sokamıyorum, bu sebeple kaptırıp bezeli çıkartmak da çok zor oluyor, bergeon knife aldım bitane netten, o gelince tekrar denerim, normal bıçak ile çizilme tehlikesi var :(

God is good.
Kullanıcı avatarı
Khan

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners