Beyler Orient Ray Raven saatimin bezeli hiç yumuşak değil, iki parmağımı kullanarak döndürmek çok zor, gerçekten dönmesi için ciddi güç uygulamak zorunda kalıyorum...
Bu tüm Orient saatler için böyle midir yoksa saatte arıza mı var?
God is good.
taskin yazdı:bana kalırsa içine pislik birikmiş. önerim temizleme bezini bıçağın-çakının arasına sıkıştırıp bezeli bu şekilde açıp temizlemek olur. bir çok kere yaptım yağ gibi oldu.
taskin yazdı:bana kalırsa içine pislik birikmiş. önerim temizleme bezini bıçağın-çakının arasına sıkıştırıp bezeli bu şekilde açıp temizlemek olur. bir çok kere yaptım yağ gibi oldu.
erenedip yazdı:taskin yazdı:bana kalırsa içine pislik birikmiş. önerim temizleme bezini bıçağın-çakının arasına sıkıştırıp bezeli bu şekilde açıp temizlemek olur. bir çok kere yaptım yağ gibi oldu.
hemen denedim ve temizledim seiko mu ve cidden yag gibi akiyor[emoji122]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nethiustr yazdı:Beyler Orient Ray Raven saatimin bezeli hiç yumuşak değil, iki parmağımı kullanarak döndürmek çok zor, gerçekten dönmesi için ciddi güç uygulamak zorunda kalıyorum...
God is good.
KKarakuş yazdı:Nethiustr yazdı:Beyler Orient Ray Raven saatimin bezeli hiç yumuşak değil, iki parmağımı kullanarak döndürmek çok zor, gerçekten dönmesi için ciddi güç uygulamak zorunda kalıyorum...
God is good.
Merhaba,
Özel mesaj ile sormuş olduğunuz sorunun cevabını buradan vermek istedim. Diğer forum üyeleri de okuyup ve izleyip yararlansınlar diye.
Tüm diver saatlerinin bezelleri benim bildiğim yerinden çıkıp takılabiliyor. Bu işlem de düşündüğünüz kadar zor değil , aksine gayet basit bir işlem. Buna örnek olarak yeni Orient Mako II nin bir videosunu koyacağım. Elinizdeki Ray Raven ile aynı kasa ve bezele sahipler,bilginiz olsun.
Videoyu izleyip siz de bunu yapabilirim derseniz bir deneyin derim. [emoji106]
https://www.youtube.com/watch?v=GQ_HPH_83Ec
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir
|