TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj jstein » 22 Nis 2016, 10:39

MaLi yazdı:Bir hayli bisiklet kullanıcısı olduğu için şu ürünü burada paylaşmak istedim. bu ürün için bu fiyat bedava. Düşünenler varsa kaçırmasın. Ben aldım gümrüğe takılmadan geliyor. https://www.merlincycles.com/fulcrum-r- ... 46301.html

Ben de jantları ve vites fren grubunu oradan almıştım. Çok uygun ürünler yakalanabiliyor.
+1 diyeyim
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj asymptote » 22 Nis 2016, 11:07

Baran, Brooks sele öneririm.. :) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj eraslani » 22 Nis 2016, 12:34

eraslani yazdı:Hayırlı olsun :champ:
Lopez tayt şart:)

SM-G930F cihazımdan gönderildi

jel tayt gerekliliği konusunda uyarmışız oysa :D
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Baran » 22 Nis 2016, 12:47

Ben taytlarda jel yada ped oldugunu bilmiyordum,normalde utanmam hiç öle seylerden umrum olmaz kimin ne dedigide bu kadar acil ihtiyac oldugunu bilmiyordum abi :)

Asymptote,Abi aletin orjınalliğini bozmakda istemiyorum.Çoğunluk alışırsın şimdi vucut ham ondan agrı sızı olur gecer 1 aya diyolarda ben 1 aya varikoser olurum :) Pedli tayt işimi görürse süper olacak bakalım bugun yarın ararlar gider alırım.Ayakkabının bagcığı zincire aynakola sıkışacak diye aklım gidiyor boşuna kitli bagcıksız ayakkabı gitmiyor adamlar.Benim kucukluğum istanbulda caddede yazlarıda çınarcıkta bisiklet üstünde gecti ki en son 15 yaşında dağ bisikletiyle akrobasi yapıyordum günlük kıyafetle ahahaha yol bisikleti kafası değişikmiş bir o kadarda pahalı :) Tayt 300 lira Bontrager tamam onu alıcazda birtanede üst begendim yazılı falan tam yarışcı style bi baktım 130 euro hahaha delirmişler.Taytımı alırım sonrada matarayla kilit.Ayakkabı için az daha alışmam lazım bisikletin dengesine hala alışamadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj MaLi » 22 Nis 2016, 13:05

@baran Şuanki ağrıların geçene kadar ki max 4-5 gün binmezsen bir daha uzun sürüşler hariç ağrı olmaz. Brooks sele güzelde onun vucuda alışması 6 ay kadar sürüyor ve her sürüşte deriyi yağlamak gerekiyor :) Kilitli pedal güzel bir olay fakat ayağında olduğunu unutunca rezil oluyorsun :D
Kilitli pedalın riski dediğin gibi bağcıklı ayakkabıdan daha az, çünkü kilitli pedalda düşme yavaş hızlarda hatta durunca gerçekleşiyor ama bağcığın kranka dolanması çok tehlikeli özellikle yüksek hızlarda. Nike her sene en az cırtlı bir model çıkarırdı, ben bisiklete başladığım sene kaldırdı cırtlı ayakkabıları 3-4 sene oldu hala üretmedi :D
Kullanıcı avatarı
MaLi

Mesaj Baran » 22 Nis 2016, 13:26

Prada var bende cırtlı eskide bir ayakkabı ama utanıyorum giymeye :)

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Tolgi06 » 22 Nis 2016, 17:50

Baran yazdı:Ben taytlarda jel yada ped oldugunu bilmiyordum,normalde utanmam hiç öle seylerden umrum olmaz kimin ne dedigide bu kadar acil ihtiyac oldugunu bilmiyordum abi :)

Asymptote,Abi aletin orjınalliğini bozmakda istemiyorum.Çoğunluk alışırsın şimdi vucut ham ondan agrı sızı olur gecer 1 aya diyolarda ben 1 aya varikoser olurum :) Pedli tayt işimi görürse süper olacak bakalım bugun yarın ararlar gider alırım.Ayakkabının bagcığı zincire aynakola sıkışacak diye aklım gidiyor boşuna kitli bagcıksız ayakkabı gitmiyor adamlar.Benim kucukluğum istanbulda caddede yazlarıda çınarcıkta bisiklet üstünde gecti ki en son 15 yaşında dağ bisikletiyle akrobasi yapıyordum günlük kıyafetle ahahaha yol bisikleti kafası değişikmiş bir o kadarda pahalı :) Tayt 300 lira Bontrager tamam onu alıcazda birtanede üst begendim yazılı falan tam yarışcı style bi baktım 130 euro hahaha delirmişler.Taytımı alırım sonrada matarayla kilit.Ayakkabı için az daha alışmam lazım bisikletin dengesine hala alışamadım.

Senin yerinde olsam kiytirik bir tayta 300 hayatta vermem baran. Decarhlondan 100 liraya mi ne almistim. Gayet memnunum.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Baran » 22 Nis 2016, 19:57

Decathlondan baktım 90tl,biraz önce Bontrager aldım tulum askılı altı pedli 90euro kesinlikle kalite farkı var,tekstil teknolojisi olduguna eminim teri emmesi hava alması vs boşuna o fiyat farkı olmadıgına emınım.İnşallah işe yarar pedleri cunku oturamıyorum ass imin üstüne :)

Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners