Saglam Subarucuyumdur,kücüklüğümden beride takip ederim Evo ile Subaruyu,Forester Turbolar bir dönem gözde stationlardı,normal otomobilden az daha yuksek allroad havası ön kaputtaki scoobu cercevesiz camları ve güclü turbo motoruyla hızlı aile babalarını hedeflerdi.Gelgelelim seneler içinde sacmasapan ötv ler vs her araba değiştirişimde niyetlensemde yürütme maliyetlerini gözüm yemedi STi ların.1 depoyla 200km yapan bir balata disk takımı 15 milyar olan arabaya aşıkta olsam elim gitmedi..Belkide hayırlı oldu yaşamazdım uzun yada sakat kalırdım.Seneler gecsede içimdeki Subaru ateşi dinmesede yenı subarulardan o eski havayı birtek Levorgda yakaladım ki oda tam değil cunku motoru güçsüz..Yenı Foresterda döneme ayak uydurdu SUV oldu Amerika pazarına artık daha uygun bir arac ama gercek Subarucular için Colin Mcrae dönemi sona ereli cok oldu.Yeni STi hala yabancı ülkelerde cok seviliyor Boxer teknolojısı yatay silindir yapısı hala devam etsede mantıksız rakamlara geldiği için ülkemizde satış adedi 10 u gecemedi.Levorg cok sevildi ki epey görüyorum trafikte bende cok begeniyorum.Subaru konusu gecince dilim döndüğünce fikrimi paylasmak istedim.Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeniz dileğiyle

Sent from my iPhone using Tapatalk