TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj Baran » 20 Nis 2016, 23:32

Bu arada cylecross ile road bike arasında lastik dışında ne fark var bilmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj jstein » 21 Nis 2016, 00:00

Baran hayırlı olsun :champ:
Bu da benim düldül, hafta sonu sezonu açıyoruz inşallah.
Resim
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj asymptote » 21 Nis 2016, 00:14

Hayırlı olsun Baran.. :champ:

jstein, senin düldül de fenaymış. Özellikle sele çok dikkat çekiyor.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj hakan1970 » 21 Nis 2016, 02:44

Kazasız belasız ,güzel günlerde[emoji1319]

Sent from my iPad using Tapatalk
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Mesaj MaLi » 21 Nis 2016, 09:49

Baran yazdı:Bu arada cylecross ile road bike arasında lastik dışında ne fark var bilmiyorum.

Geometri, fren sistemleri, lastikler, jantlar vs. Cyclocress yarışları daha fazla dayanıklılık gerektirdiği için daha sağlam yapıda ve doğal olarak daha ağır oluyorlar. Bende düşünmüştüm zamanında çok araştırmıştım fakat cyclocross yarışları 1 - 1.5 saatlik yarışlar olduğu için geometrileri ona göre ayarlı ve uzun sürüşlerde ağrılı olduğunu okudum bir çok yerde o yüzden vazgeçmiştim ama ülkemiz şartlarında en mantıklı bisiklet hala :)

Bunlarda hanımın katlanırı ve oğlumla benim trenimiz :)

Resim
Kullanıcı avatarı
MaLi

Mesaj jstein » 21 Nis 2016, 13:45

asymptote yazdı:Hayırlı olsun Baran.. :champ:

jstein, senin düldül de fenaymış. Özellikle sele çok dikkat çekiyor.. ;) :thumbup:

Teşekkürler, baya ilginç süreçler yaşayarak toplamıştım; ayağımı yerden kesiyor :lol:
Brooks ayrı bir hava katıyor kesinlikle :thumbup:
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj Baran » 22 Nis 2016, 09:02

Evet 2 gündür bisikletin tepesindeyim ve deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum.

Bisikleti alırken Bontrager eldiven ve Shimano gözlük almıştım,şapkamı taktım telefonu anahtarı cuzdanı ceplerime tıktım cıktım...Anahtarım düştü durdum aldım,üşüdüm,trafikte giderken düşme riskinden ötürü korktum vs Döndüm eve duşumu aldım doğru bisikletcime...Hemen güzel bir Bontrager kask aldım.Sele altı istediğinizde tek düğmeyle cıkarıp elinizde taşıyabileceğiniz bir sele altı canta aldım.Dün cantamı monte ettim esyalarımın hepsini aldı kaskımı gözlüğümü taktım eldivenlerimi giydim artık daha profosyonel görünüyordum :) Sahile indim asıldım pedallara artık hersey daha iyiydi taaki 1 saat sonra sele acısından pedal ceviremeyecek duruma gelene kadar...Turumu yarım bırakıp eve döndüm ve hemen yabancı siteleri ve youtube kanallarını incelemeye koyuldum cunku böle bir acı olamazdı ya bisiklette selede yada benim bedenimde bir sorun vardı :) 1.74 boyum 73 kiloyum onda sorun yok bisikletin sele yukseklik ayarı vs olması gerektigi gibi eee demekki selede var sorun dedim.Arastırınca pedli ve jelli taytlar olduğunu gördüm.Atladım gittim bisikletcime ellerinde bedenime uygun tayt şort kalmamış bugun getirtecekler belki askılı tulum bile alabilirim.Şu an sandalyede bile oturamıyorum o yuzden sabah turuma cıkmadım cıkamadım.İşin bisiklet tavsiyesi ile bitmediğini öğrendiğim için yenı başlayanlar için kucuk bir rehber olsun istedim.Yolda komple taytlar kasklar içinde binenlere cahilce vay bunlar yarışamı katılacakmış diye gülmek buyul salaklıkmış :) O ekipmanın her birinin işlevi var mesela kaskla dün başım dondu onun içine takılacak kesin bir bandanası bişeyi vardı bugun bakacagım.Ayakkabı kesin şart kitli pedal onun için biraz bisiklete alışmayı bekleyeceğim.

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj MaLi » 22 Nis 2016, 09:35

Bir hayli bisiklet kullanıcısı olduğu için şu ürünü burada paylaşmak istedim. bu ürün için bu fiyat bedava. Düşünenler varsa kaçırmasın. Ben aldım gümrüğe takılmadan geliyor. https://www.merlincycles.com/fulcrum-r- ... 46301.html
Kullanıcı avatarı
MaLi

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners