Evet 2 gündür bisikletin tepesindeyim ve deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum.
Bisikleti alırken Bontrager eldiven ve Shimano gözlük almıştım,şapkamı taktım telefonu anahtarı cuzdanı ceplerime tıktım cıktım...Anahtarım düştü durdum aldım,üşüdüm,trafikte giderken düşme riskinden ötürü korktum vs Döndüm eve duşumu aldım doğru bisikletcime...Hemen güzel bir Bontrager kask aldım.Sele altı istediğinizde tek düğmeyle cıkarıp elinizde taşıyabileceğiniz bir sele altı canta aldım.Dün cantamı monte ettim esyalarımın hepsini aldı kaskımı gözlüğümü taktım eldivenlerimi giydim artık daha profosyonel görünüyordum

Sahile indim asıldım pedallara artık hersey daha iyiydi taaki 1 saat sonra sele acısından pedal ceviremeyecek duruma gelene kadar...Turumu yarım bırakıp eve döndüm ve hemen yabancı siteleri ve youtube kanallarını incelemeye koyuldum cunku böle bir acı olamazdı ya bisiklette selede yada benim bedenimde bir sorun vardı

1.74 boyum 73 kiloyum onda sorun yok bisikletin sele yukseklik ayarı vs olması gerektigi gibi eee demekki selede var sorun dedim.Arastırınca pedli ve jelli taytlar olduğunu gördüm.Atladım gittim bisikletcime ellerinde bedenime uygun tayt şort kalmamış bugun getirtecekler belki askılı tulum bile alabilirim.Şu an sandalyede bile oturamıyorum o yuzden sabah turuma cıkmadım cıkamadım.İşin bisiklet tavsiyesi ile bitmediğini öğrendiğim için yenı başlayanlar için kucuk bir rehber olsun istedim.Yolda komple taytlar kasklar içinde binenlere cahilce vay bunlar yarışamı katılacakmış diye gülmek buyul salaklıkmış

O ekipmanın her birinin işlevi var mesela kaskla dün başım dondu onun içine takılacak kesin bir bandanası bişeyi vardı bugun bakacagım.Ayakkabı kesin şart kitli pedal onun için biraz bisiklete alışmayı bekleyeceğim.
Sent from my iPhone using Tapatalk