TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj Star » 13 Nis 2016, 10:08

sercankaf, serxx gelmeyin üstüme :D yanlış tarif etmiş olabilirim. Takılmayın oralara :) Parfüm dünyasının Swatch'ı o zaman Chanel :super:
Marka bilinirliği, satış rakamları ve ciro açısından baktım ben. Chanel de hem erkek hem de kadın olarak en ünlü markalardan biri. Bu yüzden çok fazla yorum yapmıyorum. Sonu yok zaten 8-) Sokaktaki insana creed sorsan bilmez. Bu açıdan bakın, ben bunu söylemek istedim. yoksa creed daha önce de söylediğim gibi en sevdiğim markadır benim. Bunu belirteyim. Adamlar babadan oğula parfüm yapıyorlar, hiçbir parfüm otoritesine sormuyorlar bu olmuş mu diye :D
Bu arada serxx, bence hiç bir koku garanti koku değil, bu kişiye göre değişir. hiç sevmeyenler de var creedi. Ben hastasıyım :D :champ:
Hellhound, tabi ki hurafe bunlar :D yani etrafta böyle şeyler de dönüyor bilginiz olsun anlamında söyledim o kalıcılık konusunu :) Creed'in bütün tarihini de okudum bu arada. Zamanında çok araştırdım, bilgi edindim :) :champ:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj SeRxx » 13 Nis 2016, 10:13

Pazarlamanın bilim dalından ziyade bir sanat dalı olduğunu düşünen biriyim aslında.

Zaten bu mantıksızlık içinde "beni daha iyi hissettirmesi, daha kaliteli ham madde kullanması" tek mantıklı kriterlerim diyebilirim. :)

Star, nispeten daha güvenli kokular diyelim; birçok parfümü genel beğeniye uygun ama her zaman derim denenmeden hiçbir parfüm alınmaz :) Hatta Hellhound'un dediği gibi denemek yetmez bir süre kullanmak da gerek.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Hellhound » 13 Nis 2016, 10:32

SeRxx yazdı:Pazarlamanın bilim dalından ziyade bir sanat dalı olduğunu düşünen biriyim aslında.

Haydaaa... Yıllarım boşa gitmiş desenize :D

Bu arada itiraf edeyim yıllardır Original Vetiver'i çok sevmeye (az severim) çalışırım. Sanırım sadece şişesinden...
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Star » 13 Nis 2016, 10:46

Şişesi güzel hakikaten :) ama aventus iyidir . Hellhound, bu Avatar suffocation albümünün Kapağı dimi ;)
Yeni farkettim :thumbup:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj SeRxx » 13 Nis 2016, 10:54

:D

Original Vetiver'i detaylıca denemek istiyorum aslında.

Hellhound yazdı:
SeRxx yazdı:Pazarlamanın bilim dalından ziyade bir sanat dalı olduğunu düşünen biriyim aslında.

Haydaaa... Yıllarım boşa gitmiş desenize :D

Bu arada itiraf edeyim yıllardır Original Vetiver'i çok sevmeye (az severim) çalışırım. Sanırım sadece şişesinden...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj o2o » 13 Nis 2016, 13:16

Hellhound yazdı:
Star yazdı:Mesela CREED için esmer tenlerde daha Kalıcı oluyor gibi bir genelleme var ama bu kanıtlanmış birşey değil tabi.

Aman ha. Büyük hurafe bu gibi söylemler.

Creed ile ilgili detaylı bilgi için;

http://www.gurmekokular.com/2014/02/creed-dosyas.html

Esmer ten güneş ışığını açık tene göre daha fazla emer. Işığa maruz kalmış ten daha fazla ısınır, ısınan tende creed daha efektif olabilir mi acaba? [emoji2] (Herkes bana nerede uçuk fikir var sende desede ben bu hayal gücümü seviyorum. [emoji2])

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj Hellhound » 13 Nis 2016, 13:36

o2o, kalıcılık kriteri ancak tenin yağlı veya kuru olması durumunda bağımlı değişken durumunda olabilir. Güneş ışığı emiliminin yapacağı etki önemsenmeyecek kadar az olacaktır.
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Archimed » 13 Nis 2016, 13:39

Geçenlerde temizlik yaparken hiç denemediğim Chanel Allure Sport tester'ını buldum. Kokusunu beğendim; yaz için olabilir gibi. Ama sanki çok kalıcı değil.
Kullanıcı avatarı
Archimed

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners