Star yazdı:Mesela CREED için esmer tenlerde daha Kalıcı oluyor gibi bir genelleme var ama bu kanıtlanmış birşey değil tabi.
SeRxx yazdı:Caner doktorum, uzun süren deneme yanılmalardan sonra, zevkime olanları bulduğum için parfümle olan ilişkim bitti sayılır
Star, bence Creed sert kalmaz tam ideal olur. Piyasadaki alınabilecek en garanti kokulardan hepsi
Rolex'i parfüm dünyasından bir marka ile eleştirecek olursak bu marka kesinlikle Creed olur:
- Çıkardığı hemen hemen her parfüm kült oluyor.
- Yüksek fiyatlara rağmen çok büyük satış rakamları ve ciddi anlamda geniş pazarlama ağı mevcut.
- Hemen hemen her parfümü taklit ediliyor
- Hellhound'un da bahsettiği gibi Grey market ve paralel ithalat olayı yoğun.
- Son olarak da hak ettiğinin üzerinde fiyatlara satılıyor.
Bu maddeler de direkt Rolex'i getiriyor aklıma
Hellhound yazdı:
Her platformda dile getiriyorum, burada da söyleyeyim. Parfümde fiyat/performans hadisesi geçerli değil. Sonuçta kokulu sıvı hepsi... Düz mantıkla bakıldığında 100TL'nin üzerinde hiçbir kokulu sıvı fiyatını hak etmemeli. Değer bazlı fiyatlamanın söz konusu olduğu ürünlerde "hak ettiği fiyatın üzeri" gibi kavramları doğru bulmuyorum.
SeRxx yazdı:Lüks tüketimin hiçbir alanında, belli bir fiyatın üzerine çıktığımız zaman mantık aranmamalı; fakat bu mantıksızlığın bile kendi içinde bir mantığı olduğuna inanıyorum. Saatlere 10bin'ler, 100bin'ler vermenin herhangi bir mantıklı tarafı yok ama bu mantıksızlık içinde bile mantık arayıp doğru seçimler yapmaya yöneliyoruz.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
|