TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Cct » 04 Nis 2016, 14:15

Ben kalitesiz demiyorum zaten Subaru gayet iyi iş çıkartmış, arayı nispeten kapatmış. Tabi bu sadece Levorg özelinde.. Yoksa diğer modeller hala buram buram plastik.

Benim biraz cins seçimlerim var. Genel performans ve kullanım karakteri marka, model imajından daha önde geliyor benim için.

Mesela Scirocco'dan öncede Golf 6 GT vardı bende (ilk TSI motor 170HP) 11000 KM'de motor geri dönülmez şekilde gidince özür niyetine Scirocco'yu vermişlerdi.

Hiç Subaru kullanmadım hatta hiç uzakdoğu markası kullanmadım ama Levorg'un beni etkilediğini söyleyebilirim.

4 senede 110K yapacak kadar çok kullanıyorum ve markadan çok his anlamında tatmin edecek bir şey istiyorum.

eraslani, Golf'ün tabiki yeri ayrı ama her nesil araç büyürken kalitesinden biraz eksiliyor. Bu tüm markalarda var gerçi.

Levorg'da 1.6 Turbo Boxer motor, CVT şanzıman ve Subaru klasiği olarak AWD :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 14:26

Baran, Etihad'in söför servisi A6 kullaniyor. Gecen haftalarda son kasa ile arka koltukta 4 defa yolculuk etme sansi buldum.

1- Be Audi o kadar parayi aliyorsun neden halen Renault gibi sert plastik kullaniyorsun?
2- Deri kalitesi sanki suuni deri gibi dokundugunda hicbir his vermiyor. BMW'de ve Mercedes'te derinin kalite hissi cok daha iyi (BMW bir adim önde)
3- Otelin ana girisi Arnavut kaldirimi idi. 4.000 Km'de ki arac takur tukur.
4- Beraber tatil yaptigimiz arkadaslarimiz (Porsche Cayenne Diesel S ve BMW Z4 3.0 kullanicisi) bana su yorumu yöneltti. Ben ilk defa Audi'ye biniyorum bumuymus :D A6 gibi aracta neden bu kadar cok sert plastik kullanmislar.
5- Baska bir arkadasimda 3.0 TDI A6 station var. Aracta 160 Km üzerinde cam acikmis hissi var.

Bunlarin üzerine senin de bahsettigin duygusuz ve özgün karakteri olmayan sürüs dinamigi de eklenince "bu yenmez arkadas" diyorsun.

Bu yazdiklarim sadece orta ve üst segment araclar icin. Compact sinifta hepsi 3 asagi 5 yukari ayni.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 14:29

Cct yazdı:Ben kalitesiz demiyorum zaten Subaru gayet iyi iş çıkartmış, arayı nispeten kapatmış. Tabi bu sadece Levorg özelinde.. Yoksa diğer modeller hala buram buram plastik.

Benim biraz cins seçimlerim var. Genel performans ve kullanım karakteri marka, model imajından daha önde geliyor benim için.

Mesela Scirocco'dan öncede Golf 6 GT vardı bende (ilk TSI motor 170HP) 11000 KM'de motor geri dönülmez şekilde gidince özür niyetine Scirocco'yu vermişlerdi.

Hiç Subaru kullanmadım hatta hiç uzakdoğu markası kullanmadım ama Levorg'un beni etkilediğini söyleyebilirim.

4 senede 110K yapacak kadar çok kullanıyorum ve markadan çok his anlamında tatmin edecek bir şey istiyorum.

eraslani, Golf'ün tabiki yeri ayrı ama her nesil araç büyürken kalitesinden biraz eksiliyor. Bu tüm markalarda var gerçi.

Levorg'da 1.6 Turbo Boxer motor, CVT şanzıman ve Subaru klasiği olarak AWD :thumbup:

Eger basina bir sanssizlik gelmez ise 110K Km'de aracini satmis ve sadece 4 Fren balatasi degistirmis olursun. Japonlar bu konuda bir numara :thumbup:

Simdiden hayirli olsun diyelim :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tgm » 04 Nis 2016, 14:53

Cct;

-maceraya gerek yok bence. Alman ekolünden şaşma :thumbup: 320ed her anlamda iyi bir araç. ama gerçekten iyi.. Konfor, kalite, sağlamlık, şanzıman, ekonomi, vergi avantajı vs..

Baran;

-BMW'nin ruhu olduğuna kesinlikle katılıyorum bro ama etrafta da öyle çakallar görüyorum ki; BMW'nin o ruhunun canına okuyorlar :) Çakal paratoneri olmuş güzelim araç. Kah 95 e36'dalar, kah 2014 f30'da..
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Cct » 04 Nis 2016, 15:12

Niye macera olsun ya? Ben severek binerim yıllarca :)

320i iyide Baran aldığından beri 30K geldi fiyatının üzerine. Mantıklı fiyat seviyesini biraz aşmaya başladı diyebilirim. Birde ben 2.el tercih etmiyorum arabada.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Tgm » 04 Nis 2016, 15:26

Cct yazdı:Niye macera olsun ya? Ben severek binerim yıllarca :)

320i iyide Baran aldığından beri 30K geldi fiyatının üzerine. Mantıklı fiyat seviyesini biraz aşmaya başladı diyebilirim. Birde ben 2.el tercih etmiyorum arabada.

EVet buna katılıyorum ama topyekün araba fiyatları öyle noktalara gitti ki zaten.. Geçen eşime A1 bakalım dedik. Showroom daki 1.6 tdi ambition s tronic in fiyatı 115k idi :shock:

Bir örnek daha veriyim. 2011'de Mercedes C 180 1.8 CGI 7tronic AMG'yi (klasik 1.6'lardan değil. 4-5 aylığına gelen 1.8 CGI motorlardan) anahtar teslim 115k ya almıştık. Günümüzdeki emsali olan ve 1600cc lik aracı 180k civarına veriyorlar.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Cct » 04 Nis 2016, 16:00

Benim geçen sene 72K'ya aldığım Beetle nasıl 96K olmuş onu düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners