Omega bu forumda 癟ok k羹癟羹mseniyor nedense, bu y羹zden Omegam olmasa da kendimi Omega el癟ilii yaparken buluyorum

Rolex forumunda bile Sub ile PO'yu k覺yaslay覺p duruyorlar veya yeni 癟覺kan Seamaster 300m Master-Co Axial'i.
Ve o Rolex forumunda bile Rolex'in tek rakibi kar覺t覺,Omega oluyor. Ondan Zaten Omega Omega olarak kalacak,Rolex'de Rolex olarak kalacak ve hep birbirlerine rakip olacaklar.
Onun d覺覺nda konumak gerekirse, Omega'n覺n inhouse mekanizmalar覺 Rolex'in i癟iliinin 癟ok 羹zerinde art覺k,verimlilik demiyorum u an i癟in i癟ilik olarak 癟ok 羹st d羹zeyde.Rolex'in mekanizmalar覺 ayn覺 ekilde yeni 癟覺kan Tudor mekanizmalar industrial diye nitelendiriliyor 癟ou forumda.
Onun d覺覺nda zaten Sub ile 300m Master Co-Axial yurt d覺覺nda ayn覺 fiyat etiketine sahip,Po onlardan 1000 $ daha ucuz. Yani ayn覺 fiyat skalas覺nda 羹r羹nler.Swatch grup geldii i癟in kur art覺覺ndan etkilenmeden T羹rkiyede d羹羹k liste fiyat覺ndan veriyor ki, yak覺nda hi癟 belli olmaz fiyatlar y羹kselebilir.
Rolex'in marka alg覺s覺 hi癟 bir zaman d羹meyecek,癟羹nk羹 saatten anlamayan 癟ou insan direkt olarak Rolex'e y繹neliyor.
Ama saatlerle daha 癟ok ilgili kiilerde,癟ou k覺sm覺 Omega'ya y繹neliy繹r ve bence art覺k Omega'n覺n marka alg覺s覺 癟ok daha y羹kselmi durumda.Yeni 癟覺kan inhouse mekanizmalarla da bunu yapt覺lar.襤stedikleri yere geldiini d羹羹n羹yorum.
Bana g繹re Rolex'te date, day-date serileride 癟ok anlams覺z geliyor, ama demekki tercih meselesi.
Omega De-Ville biraz daha uramas覺 gerek ama bu iki markaya da deri kay覺 saat pek olmuyor.
15.000 Gaus'a dayanabilen bir mekanizma yapt覺lar ki art覺k, Milgauss alman覺n anlam覺 kalmad覺覺 y繹n羹ndeyim, Rolex'in de buna cevap vermesi gerekiyor bence.
Bu y羹zden Rolex forumlar覺nda da art覺k teknik olarak Omega'n覺n daha 羹ste 癟覺kt覺覺n覺 tart覺覺yorlar.
Bizim forumda Omega neden Rolex'e rakip olamad覺覺n覺 anl覺yorum,癟羹nk羹 T羹rkiye fiyatlar覺 Omega'n覺n daha d羹羹k ama yurt d覺覺nda b繹yle olmay覺nca pekala rakip oluyorlar.
Burdan bizim kaz覺klanmay覺 癟ok sevdiimiz de 癟覺k覺yor olabilir

Bence Rolex-Omega kar覺lamas覺 elenceli oluyor, zaten bizim s繹ylediklerimizle bir ey deiecek deil, muhabbet ediyoruz ite, ama bilinmelidir ki Yurtd覺覺nda bu iki firma gayet birbirlerine rakip.