Srhtdry yazdı:Ebay global shipping program kapsamında 84 dolar ve üstüne gümrük vergisini peşin alıyor. 83 dolara ürün aldım vergi vermedim. Sınır 100 dolar diye biliyorduk ama kurla mı ilgili bilmiyorum değişmiş görünüyor.
hawkeye5429 yazdı:Az öncede dutyfreeshopisland sitesinden 130 usd bayan citizen saat aldım artık vergi ne çıkarsa ödeyeceğim.vergi kacırarak alınanan üründen hayır gelmez.benim derdim istanbul gümrüğe gitmeden ilçemdeki postaneden vergiyi ödeyip saatlerimi almak.ayrıca dutyfreeshopisland kendi sitesinden alınan ürunlerde nato strap hediye ve google+ beğeniye 5usd indirim veriyor.artık hayırlısı bakalım.
Bg17 yazdı:Arkadaslar gumruk e dusuk beyan etmek, beyan etmemek hapise kadar gidebilecek ciddi cezalari olan suclardir. Hatirlatma geregi hissettim.
Srhtdry yazdı:Ebay global shipping program kapsamında 84 dolar ve üstüne gümrük vergisini peşin alıyor. 83 dolara ürün aldım vergi vermedim. Sınır 100 dolar diye biliyorduk ama kurla mı ilgili bilmiyorum değişmiş görünüyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 38 misafir
|