Tgm yazdı:Fiyat skalasında ciddi rakipleri olması diyorum.. Mesela f/p olarak çok iyi olan hydro ilgi görüyor ama Master collection, Heritage, flagship gibi modeller o fiyat kategorisinde ciddi rakipler olduğundan yeterli ilgiyi görmüyor, her ne kadar iyi olsalar da..
SeRxx yazdı:Arkadaşlar, olay ne Swatch Group'un politikası, ne mekanizma, ne de tasarım. Orta sınıftaki markaların hepsinin kaderi böyle. Bana orta sınıfta olup da sağlam başarı sağlayan bir marka söyleyebilir misiniz? TAG, Maurice vs. hepsinin durumu belli. Tag Heuer, Tourbilion üretti; Frederique, Perpetual Calendar çıkardı yine boş. Neden peki? Frederique Perpetual almam, JLC Moonphase alırım; TAG Tourbillon almam Daytona alırım vs mantığı yüzünden tabii ki![]()
In-House önemli dedim, sıfırını 800 küsür dolara bulmama rağmen elim Frederique Constant almaya gitmedi. Şimdi Longines içindeki yüksek kaliteli mekanizmaları çıkarıp yerine in-house koysa daha mı çok satacak, tabii ki de hayır!![]()
Orta sınıf markalara bütçe kaybı gözüyle bakıldıkça Longines değil Hazreti Longines bile gelse değişen hiçbir şey olmayacak![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes, Google [Bot], Merdo ve 196 misafir
|