rüsumat4 yazdı:30 yaşındayım öğretmrnim takım pek giymem keten gömlek arada takım malum serbest kıyafet uygulaması;) forumda 1 aydır vakit geçiryrm otomatik saatlere ilgim arttı ve gerçekten bu ara orient blue ray e kafayı taktım ama saati kokumda deneme fırsatım yok niğdede yaşıyorum. Bileklerim çok kalın değil ama suan 45 mm bi saat kullanıyorum blue ray ın 42 mm olması acaba çokmu küçük olur dye düşündürüyor açıkçası. Birde forumdaki 2. El saat satan her üyeye güvenebilirmiyiz?
rüsumat4 yazdı:Teşekkür ederim yorum ve tavsiye için. Bileklerim 19 cm ama xl ile ray arasında sadce çap farkımı var acaba? Xl de sanki kadran başka bi parça üstündeymiş gbi duruyor oda çok kaba görünüyor tabi saati canlı göremedğim için fotolardan anladgm bu. Birde n11 güvenilirmidir? Yada tavsiye edeceğiniz başka bi site varmı?
zavarra yazdı:Benim de bizzat diesel kullanmışlığım var. Hem de katalog modelini, kayışı aynı kayıştı ve 1 yılı görmedi.
Sayın mertye nin dediği gibi bilgimiz olmadan tavsiyede ya da eleştiride pek bulunmuyoruz.
Illa her avm de satılan göz önünde markalardan birini alacam diyorsanız Wainer alın derim.
Swiss made(içini açtım inceledim) . Gc ile aynı kaliteye sahip ve fiyatı daha uygun. Eski modellerini 600-700TL civarina alabilirsin
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Majestic-12 [Bot], trgy ve 218 misafir
|