TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Mesaj ozanozi » 22 Şub 2016, 23:59

pazara gittiğinde domatesi hormonsuz almak istiyorsun dimi, yada karpuz alacaksan kabak aşısı olsun istemiyorsun. neden? hem sağlığa zararlı hemde lezzeti yok ayrıcada kazıklanmış hissine kapılmıyorsun. saatte böyle. en nihayetinde hepsi zamanı gösteriyor, aynı hormonlu domatesin domates kabak ile aşılanmış karpuzun karpuz gözüktüğü gibi. maksat bu işten faydalanmak ise bütçe doğrultusunda hormonsuz gerçek bir saat almak istiyorsan burası doğru adres :thumbup: diesel markası pantolon üretmeli gömlek üretmeli rolex in ayakkabı üretmediği gibi. olay markaya saygı , kendine saygı , hayata saygı , bilime saygı. başlı başına bir saat alıp takmak değil. o yüzden saat bir kültür meselesi. bu gibi kaygılarınız yoksa zaten cep telefonuda size yeterli hatta fazla bile..
Her zaman doğruyu söyle, ama her zaman her doğruyu değil.
Kullanıcı avatarı
ozanozi

Mesaj rüsumat4 » 18 Mar 2016, 00:00

30 yaşındayım öğretmrnim takım pek giymem keten gömlek arada takım malum serbest kıyafet uygulaması;) forumda 1 aydır vakit geçiryrm otomatik saatlere ilgim arttı ve gerçekten bu ara orient blue ray e kafayı taktım ama saati kokumda deneme fırsatım yok niğdede yaşıyorum. Bileklerim çok kalın değil ama suan 45 mm bi saat kullanıyorum blue ray ın 42 mm olması acaba çokmu küçük olur dye düşündürüyor açıkçası. Birde forumdaki 2. El saat satan her üyeye güvenebilirmiyiz?
Kullanıcı avatarı
rüsumat4

Mesaj tt59 » 18 Mar 2016, 00:29

rüsumat4 yazdı:30 yaşındayım öğretmrnim takım pek giymem keten gömlek arada takım malum serbest kıyafet uygulaması;) forumda 1 aydır vakit geçiryrm otomatik saatlere ilgim arttı ve gerçekten bu ara orient blue ray e kafayı taktım ama saati kokumda deneme fırsatım yok niğdede yaşıyorum. Bileklerim çok kalın değil ama suan 45 mm bi saat kullanıyorum blue ray ın 42 mm olması acaba çokmu küçük olur dye düşündürüyor açıkçası. Birde forumdaki 2. El saat satan her üyeye güvenebilirmiyiz?

Mrb hocam öncelikle foruma hoş geldiniz,arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış zaten, moda markalarına o kadar para bağlamanın anlamı yok gösterişten başka bir işe yaramaz.Saat merakınız daha yeni başlıyor anladığım kadarıyla ve ileride emin olun severek aldığınız bir saat olsa da satıp başka modeller kullanmak isteyeceksiniz.bunu da göz önünde bulundurursak 2. elde az değer kaybedecek otomatik saatlere yönelmenizde fayda var.beğendiğiniz mako ray benimde daha önce kullandığım orientin çok bilinen otomatik diver saatidir tavsiye ederim.saatin çapı 42 mm,bilekleriniz normalse sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama büyük saat takmayı seviyorsanız mako xl modeline bakabilirsiniz,mekanizmaları aynıdır mako ray ile.ayrıca seikonun diverlerini de değerlendirebilirsiniz bu saatler sizi üzmez.özellikle forumun 2. el bölümünü takip edin temiz bir saat bulabilirsiniz.buradaki arkadaşların geneli saatlerine gözü gibi bakan insanlar.ben de saat aldım sattım kimseyle bir sorun yaşamadım.zaten sorun çıkaracak insanın da forumdaki varlığı uzun süreli olmaz diye düşünüyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj rüsumat4 » 18 Mar 2016, 01:21

Teşekkür ederim yorum ve tavsiye için. Bileklerim 19 cm ama xl ile ray arasında sadce çap farkımı var acaba? Xl de sanki kadran başka bi parça üstündeymiş gbi duruyor oda çok kaba görünüyor tabi saati canlı göremedğim için fotolardan anladgm bu. Birde n11 güvenilirmidir? Yada tavsiye edeceğiniz başka bi site varmı?
Kullanıcı avatarı
rüsumat4

Mesaj shichinin » 18 Mar 2016, 02:08

Seiko SKX007 her derdin devası. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
shichinin

Mesaj tt59 » 18 Mar 2016, 09:18

rüsumat4 yazdı:Teşekkür ederim yorum ve tavsiye için. Bileklerim 19 cm ama xl ile ray arasında sadce çap farkımı var acaba? Xl de sanki kadran başka bi parça üstündeymiş gbi duruyor oda çok kaba görünüyor tabi saati canlı göremedğim için fotolardan anladgm bu. Birde n11 güvenilirmidir? Yada tavsiye edeceğiniz başka bi site varmı?

Mako ray ile xl arasında sadece çap farkı yok kasalar ve kadranlar da farklı,dediğiniz gibi xl biraz daha hantal duruyor.n11 den alışveriş yapıyorum satıcıların profillerini inceleyin ona göre alışveriş yapın bilindik saat satıcılarının mağazaları mevcut bir sorun yaşayacağınızı sanmam,forumun 2. el bölümünde de mako ray bulabilirsiniz onları da değerlendirebilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj orkan22 » 18 Mar 2016, 10:31

muhteşem bir saat
devamlı suretle takmaz iseniz kordonunun bakımını yapar iseniz hiçbirşey olmuyor hocam,hergün kış yaz aynı saati takarsanız tabikide o kordon dayanmaz
Kullanıcı avatarı
orkan22

Mesaj TSayiR » 18 Mar 2016, 14:58

zavarra yazdı:Benim de bizzat diesel kullanmışlığım var. Hem de katalog modelini, kayışı aynı kayıştı ve 1 yılı görmedi.

Sayın mertye nin dediği gibi bilgimiz olmadan tavsiyede ya da eleştiride pek bulunmuyoruz.

Illa her avm de satılan göz önünde markalardan birini alacam diyorsanız Wainer alın derim.

Swiss made(içini açtım inceledim :) ) . Gc ile aynı kaliteye sahip ve fiyatı daha uygun. Eski modellerini 600-700TL civarina alabilirsin :thumbup:

Forumla tanismadan hemen once wainer a salmıştım hatta cok şık bir modelini de az daha alıyordum :thumbup:
Ama forumu okuyunca ne oldu quartz bi wainer yerine bi otomatik orient mako xl bi de otomatik seiko 7002 scuba diver aldim :D mis gibi severek kullaniyorum.
Yine bi quartz saat alacak olsam bu forum yüzünden :) seikonun chronographlarini alirdim. Eger seiko chronograph almayacak olsaydim o zaman orient'e yönelirdim en son wainer a yonelirdim.
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners