TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Fossil Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Fossil Saat Tavsiyesi

Mesaj Ertanmeric » 11 Mar 2016, 16:32

erenedip yazdı:
Ertanmeric yazdı:
Caner1983 yazdı:Fossil otomatik saat üretiyor mu??

evet verdiğim linklerde ki Fossil modeller otomatik iskelet modeller, kalite olarak nasıllar bilemedim sizlere danışıyorum :)

saat bilgisinde quartz yaziyor makinadan da sanirim quartz gbi duruyor yani otomatik gorunumlu quartz tabi emin degilim

Siteye yanlış girilmiş otomatik saat imiş.
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Re: SEİKO - FOSSİL SAAT TAVSİYESİ

Mesaj Ertanmeric » 11 Mar 2016, 16:36

TSayiR yazdı:
Ertanmeric yazdı:
mucadeleci yazdı:Bu arada linklerin iki tanesi hariç açılmıyor/modeller çıkmıyor.

linkleri güncelledim değerli yorumlarınızı bekliyorum :) forumlarda bazı arkadaşlar Quarz seiko yerine mesela Orient otomatikleri önermişler ( otomatik olduğu için karşılaştırma sırasında ) bu güzide iki firma arasında quartz-otomatik ayrımı yapılabiliyor, Fossil'in bu konuda ki kalitesi nedir acaba?

Ertanmeric kardeş ben şu an orient mako xl kullanıyorum.. saatin zaman tutması mekanizması kesinlikle şahane.. mükemmel şekilde çalışıyor mutlaka öneririm,gerçekten çok başarılı bir başlangıç saati ben bayağı kampanyalı aldım hatta ilgilenirsen ömden satıcıyı filan atarım sana.. orient firması seiko kadar kurumsal ve başarılı bir firma ben quartz-pilli ayrımına katılmıyorum, f/p olarak bence seikodan daha iyi ama f/p olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın,çünkü ben mako XL aldığım fiyata SKX007 bile alamazdım hatta SKX007nin bile yarısı fiyatına aldım.. ..Oriente gözü kapalı kefilim.. eğer dersen ki biraz daha bütçem var orient star :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Fossil'in ben kolyesini ve bilekliklerini kullanıyorum hatta 5 6 kez almışlığım var ve severek kullanıyorum ama saatlerine yorum yapamayacağım.. ancak otomatik saat düşünüyorsan orient ve seikodan bahsediyorsan fossil'i direk unut bence..

yorumun için teşekkür ederim, Orient ve Seiko'dan bahsettiğiniz modeller forumda çok karşıma çıktı, markalarından ötürü modellerininde eline su dökülmezdir kesin ancak tarz olarak içime sinmeyen bir tarz, açtığım ilk baştada almak istediğim Seiko modellerini belirtmiştim Fossil modelleri Seiko ile benzer beni çeken yani iskelet ve otomatik olmasıydı :) zaten biraz daha Fossil hakkında iyi yorumlar gelmezse gösterdiğim Seiko'lardan birtanesini alacak gibiyim :)
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Mesaj maiii » 11 Mar 2016, 18:52

Aga elindeki paraya çok güzel seiko-orient otomatikler alınır. Fossil falan boş yere uğraşma. Yazık parana. 250$ a kadar. kral seiko orient otomatikler var.. gel vazgeç yol yakınken [emoji3]
Kullanıcı avatarı
maiii

Mesaj Ertanmeric » 11 Mar 2016, 19:08

maiii yazdı:Aga elindeki paraya çok güzel seiko-orient otomatikler alınır. Fossil falan boş yere uğraşma. Yazık parana. 250$ a kadar. kral seiko orient otomatikler var.. gel vazgeç yol yakınken [emoji3]

Seiko dan link atabilirmisiniz, beyaz kadran öncelikli tericihen deri kayış.
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Mesaj TSayiR » 11 Mar 2016, 19:55

Kardeş eğer param var bütçem var diyosan tam aradığın saat 1950 ye düşmüş, arkadaş pazarlığa açık sanırım belki daha da düşer..
viewtopic.php?f=202&t=21445#axzz42c2h3vXI
Yok kardeş bütçem yeterli değil diyosan bunu al
viewtopic.php?f=202&t=21047#axzz42c2h3vXI
bu alttaki de bonus :)
viewtopic.php?f=202&t=21241#axzz42c2h3vXI
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj TSayiR » 11 Mar 2016, 19:57

ortadaki bence tam senin aradığın saat.. hem otomatik hem beyaz kadran hemde normalde 1100 1200 tl değerindeki bir saat.. ve bence fossilden iyi hem orient inhouse bi mekanizma :thumbup:
sanırım satıcı sıkışmış bence fiyat çok iyi kaçırma derim :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj mosef » 11 Mar 2016, 20:56

bu bütçeyle seiko ya da orientten şaşmayın. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Ertanmeric » 11 Mar 2016, 21:06

TSayiR yazdı:Kardeş eğer param var bütçem var diyosan tam aradığın saat 1950 ye düşmüş, arkadaş pazarlığa açık sanırım belki daha da düşer..
viewtopic.php?f=202&t=21445#axzz42c2h3vXI
Yok kardeş bütçem yeterli değil diyosan bunu al
viewtopic.php?f=202&t=21047#axzz42c2h3vXI
bu alttaki de bonus :)
viewtopic.php?f=202&t=21241#axzz42c2h3vXI

Orient modeli aslında zevkime ve bütçeme uyuyor, ancak ilk saatimi ikinci al alma konusunda tereddütlüyüm :) saat otomatik dimi ?
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners