TSayiR yazdı:Ertanmeric yazdı:mucadeleci yazdı:Bu arada linklerin iki tanesi hariç açılmıyor/modeller çıkmıyor.
linkleri güncelledim değerli yorumlarınızı bekliyorum

forumlarda bazı arkadaşlar Quarz seiko yerine mesela Orient otomatikleri önermişler ( otomatik olduğu için karşılaştırma sırasında ) bu güzide iki firma arasında quartz-otomatik ayrımı yapılabiliyor, Fossil'in bu konuda ki kalitesi nedir acaba?
Ertanmeric kardeş ben şu an orient mako xl kullanıyorum.. saatin zaman tutması mekanizması kesinlikle şahane.. mükemmel şekilde çalışıyor mutlaka öneririm,gerçekten çok başarılı bir başlangıç saati ben bayağı kampanyalı aldım hatta ilgilenirsen ömden satıcıyı filan atarım sana.. orient firması seiko kadar kurumsal ve başarılı bir firma ben quartz-pilli ayrımına katılmıyorum, f/p olarak bence seikodan daha iyi ama f/p olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın,çünkü ben mako XL aldığım fiyata SKX007 bile alamazdım hatta SKX007nin bile yarısı fiyatına aldım.. ..Oriente gözü kapalı kefilim.. eğer dersen ki biraz daha bütçem var orient star
Fossil'in ben kolyesini ve bilekliklerini kullanıyorum hatta 5 6 kez almışlığım var ve severek kullanıyorum ama saatlerine yorum yapamayacağım.. ancak otomatik saat düşünüyorsan orient ve seikodan bahsediyorsan fossil'i direk unut bence..
yorumun için teşekkür ederim, Orient ve Seiko'dan bahsettiğiniz modeller forumda çok karşıma çıktı, markalarından ötürü modellerininde eline su dökülmezdir kesin ancak tarz olarak içime sinmeyen bir tarz, açtığım ilk baştada almak istediğim Seiko modellerini belirtmiştim Fossil modelleri Seiko ile benzer beni çeken yani iskelet ve otomatik olmasıydı

zaten biraz daha Fossil hakkında iyi yorumlar gelmezse gösterdiğim Seiko'lardan birtanesini alacak gibiyim