TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj sercankaf » 02 Mar 2016, 16:07

Baran tebrikler, kazasiz belasiz insallah, iceriden kokpit ten de bir foto alsaydik :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj hozburun » 02 Mar 2016, 17:00

Güle güle kullan Baran, kazasız belasız inşallah :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Baran » 02 Mar 2016, 17:19

Bg17 sagol abi :thumbup:

Clk ; Benim gazlamayi arabayi kullanmayi ogrendigim arabalar gucsuz arabalardi ki o zaman 150hp Vectra GT lere cok hizli,Astra GSi 205 Gti lara roket diyorduk.Simdi butun arabalar guclu,gucsuz arabalara cok alisik oldugum icin yeni arabalar bana cok hizli geliyor.En son bir arkadasimin Carrera 4s ini kadikoyden acarkente goturdum.Acarkent yolunda arkadasim napiyosun olm gebericez dedi farkinda degilim kadrana bakmadim araba guzel kayiyor diyorum 200 ustu gidiyomusuz :lol: Bole konusuyorumda trafikte sakin kullaniyorum uzun suredir ama denk geldimi rezil rusva edip birakirim ki sabah ibiza fr miydi neydi cupra degildi eminimde yapisti tamponuma onum dolu sagim dolu aldim onume yermisin yemezmisin :D elek oldu cocuk 3 kere onume aldim gectim.Dedigin dogru ama ben frensiz gittigim icin sorun olmuyor.

Mlm :champ:

Sercankaf,koydum saatlerimiz direksiyon basinda bolumune ;) :champ:

Hasan abi tesekkurler :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mehmetalpcan » 02 Mar 2016, 17:30

güle güle kazasız kullan Türkiye de paran var ise mercedes e serisi veya üstü paran yetmiyor ise toyotaya bineceksin yaris dizel alsaydın yirmiyıl binerdin sadece şehiriçi değil uzun yoldada yaris iyi arabadır asla zarar etmezsin biner kar eder satarsın :thumbup:
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj Bond » 02 Mar 2016, 17:45

Barancım güle güle kazasız belasız kullan :champ: Önden ve içi çok yakışıklı :thumbup: :champ: Bir 17' ve spring ile arka duruş toparlanır :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bg17 » 02 Mar 2016, 18:13

Bond yazdı:Barancım güle güle kazasız belasız kullan :champ: Önden ve içi çok yakışıklı :thumbup: :champ: Bir 17' ve spring ile arka duruş toparlanır :D

17' diyince ustume alinmama gerek yok dimi? :lol:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 02 Mar 2016, 18:22

Baran yazdı:
Clk ; Benim gazlamayi arabayi kullanmayi ogrendigim arabalar gucsuz arabalardi ki o zaman 150hp Vectra GT lere cok hizli,Astra GSi 205 Gti lara roket diyorduk.

Simdi su yukarida ki yazan 3 cümleyi okuyunca yazamadan edemedim. Bende Lexmaul Tuning ile Vectra GT vardi 190 beygir. (Su an Yurt disinda yasiyor), arkadasim Ozan'da hafif tuning (K&H etc.) Astra F GSI vardi (Su an yurt disinda yasiyor), diger yakin arkadasim Levent'te de 205 GTI vardi (Su an yurt disinda yasiyor). Ozan ile Yesilköy Ataköy, Levent ile Besiktas Ortaköy gazlardik. Sonra gel buraya 30 Km ile gez sehir icinde :lol: :lol: :lol:

O zamanin sartlarina göre hepsi roketti. Sonradan piyasaya sürülen sahil yolu canavari 106 ve 306 GTI'yi de anmadan gecmemek lazim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj eraslani » 02 Mar 2016, 18:24

Hayırlı olsun baran :champ:
İçten baya iyi göründü gözüme..
Eskiden arabalar güçsüzdü gerçekten. 1.4 civic Hb vardı bende öğrenciyken..en mor renginden..caddede sahilde baya öttürüyorduk..106 gti zamanları :) 10 sn altı 0-100 yeterli oluyordu çoğu zaman..şimdi 1.2 golf 9 sn civarlarında..
Kullanıcı avatarı
eraslani

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners