semih61 yazdı:bu forumda herkes moda markarını kötüler eğer parannın yettiği ve hoşuna giden model bu ise al derim. çok abartıyorlar 1 yıl gidermiş kordonu ben 5 yıl önce ciz marka ( takribi 35 40 ti idi) saat almıştım bir giyim mağzasından ne pili bitti nede kordonuna birşey yoldu,sadece kullanıma bağlı aşınmalar oldu kasasında (35 tl lik saat sonuçta)
Bu forumda herkes moda markalarını kötüler kısmını çok anlayamadım ben. Genel olarak buradaki "Herkes" dediğiniz insanlar belli bir bütçe ile alınabilecek en iyi modeli size seçenek olarak sunmaya çalışıyorlar. Buradaki hiçbir üye burada verdiği tavsiye başına komisyon, maaş vb. bir getiri sağlamıyor kendine ki bir markayı boşu boşuna kötülesin.
Genel olarak birçok insan zaten ilk moda markaları ile saatlerle tanışır en azından ben 3-4 ayrı moda markası saat kullandım. Özellikle son aldığım 2 Guess Collection (GC) saati çok uzun süre ve çok severek kullandım. 2010 yılında almıştım o 2 GC saatimide çok kahrımı çektiler. Biri seramikti defalarca yere düşürdüm banamısın demedi hala en fazla pili bitiyor değiştirdiğim anda mükemmel bir şekilde tekrar çalışıyor. Şimdiki aklım ve saat bilgim olsa o saatleri almazdım o bütçeyi farklı bir saatte değerlendirirdim ama saatler beni yarı yolda bıraktığı için değil otomatik olmasının benim için daha özel olacağından dolayı.
Emin olun buradaki bir üye bir saat için bu saati alacağınıza bu bütçe ile bu saati alırsanız daha yerinde bir tercih olur diyorsa bir bildiği vardır. Bir modeli çok beğenirsiniz moda markasıdır orda duygusal etkenler araya girer yinede alırsınız belkide o paraya daha özellikli veya daha iyi saatler alabileceğinizi bilmenize rağmen. Bence sizde "Herkes"e bir kulak verin belki vardır bir bildikleri.