TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Mesaj rüsumat4 » 20 Şub 2016, 11:10

Mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım.saatlerden pek anlamam ama bu ara merak sardım ve bu forum gerçekten saat sevdalılarıyla dolu çok şaşırdım ve aşırı ilgimi çekti. 500 tl civarı bi bütçeyle dıesel 4327 i almak istyrdm bunsaat hakkında bilgisi olan varmı yada bu bütçeyle bu tarzda önerebilceğiniz başka marka ve modeller varmı?
Kullanıcı avatarı
rüsumat4

Re: Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Mesaj zavarra » 20 Şub 2016, 14:34

Pilli bir saat
Kordonu çok kalitesizdir. Suyu gördükten sonra 1 yılı bulmaz değiştirmek zorunda kalırsın. Saatin yarı parasına orijinal kordonunu alırısın.

Genellikle moda markaları fiyat/performans olarak kötüdür. Saatten anlayanlar tavsiye etmezler.

Sitede biraz gezindikten sonra tekrar konuşabiliriz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
zavarra

Mesaj semih61 » 21 Şub 2016, 15:19

bu forumda herkes moda markarını kötüler eğer parannın yettiği ve hoşuna giden model bu ise al derim. çok abartıyorlar 1 yıl gidermiş kordonu ben 5 yıl önce ciz marka ( takribi 35 40 ti idi) saat almıştım bir giyim mağzasından ne pili bitti nede kordonuna birşey yoldu,sadece kullanıma bağlı aşınmalar oldu kasasında (35 tl lik saat sonuçta)
Kullanıcı avatarı
semih61

Mesaj MertYe » 21 Şub 2016, 19:50

semih61 yazdı:bu forumda herkes moda markarını kötüler eğer parannın yettiği ve hoşuna giden model bu ise al derim. çok abartıyorlar 1 yıl gidermiş kordonu ben 5 yıl önce ciz marka ( takribi 35 40 ti idi) saat almıştım bir giyim mağzasından ne pili bitti nede kordonuna birşey yoldu,sadece kullanıma bağlı aşınmalar oldu kasasında (35 tl lik saat sonuçta)

Bu forumda herkes moda markalarını kötüler kısmını çok anlayamadım ben. Genel olarak buradaki "Herkes" dediğiniz insanlar belli bir bütçe ile alınabilecek en iyi modeli size seçenek olarak sunmaya çalışıyorlar. Buradaki hiçbir üye burada verdiği tavsiye başına komisyon, maaş vb. bir getiri sağlamıyor kendine ki bir markayı boşu boşuna kötülesin.

Genel olarak birçok insan zaten ilk moda markaları ile saatlerle tanışır en azından ben 3-4 ayrı moda markası saat kullandım. Özellikle son aldığım 2 Guess Collection (GC) saati çok uzun süre ve çok severek kullandım. 2010 yılında almıştım o 2 GC saatimide çok kahrımı çektiler. Biri seramikti defalarca yere düşürdüm banamısın demedi hala en fazla pili bitiyor değiştirdiğim anda mükemmel bir şekilde tekrar çalışıyor. Şimdiki aklım ve saat bilgim olsa o saatleri almazdım o bütçeyi farklı bir saatte değerlendirirdim ama saatler beni yarı yolda bıraktığı için değil otomatik olmasının benim için daha özel olacağından dolayı.

Emin olun buradaki bir üye bir saat için bu saati alacağınıza bu bütçe ile bu saati alırsanız daha yerinde bir tercih olur diyorsa bir bildiği vardır. Bir modeli çok beğenirsiniz moda markasıdır orda duygusal etkenler araya girer yinede alırsınız belkide o paraya daha özellikli veya daha iyi saatler alabileceğinizi bilmenize rağmen. Bence sizde "Herkes"e bir kulak verin belki vardır bir bildikleri.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj rüsumat4 » 21 Şub 2016, 22:12

Bende forumla tanışıp biraz araştırma yaptıktan sonra burdaki bilgilerden faydalanacağımı anladım ve gerçekten bu paraları vermişken daha kaliteli bişey almam gerektiğini düşündüm ve gerçekten forumdakilerin tavsiyesi benim için çok önemli bu konuda sana katılıyorum mertYe...
Kullanıcı avatarı
rüsumat4

Mesaj Caner1983 » 21 Şub 2016, 22:20

Semih61 3. Mesajınız yol yakınken dönün bence :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj zavarra » 21 Şub 2016, 23:18

Benim de bizzat diesel kullanmışlığım var. Hem de katalog modelini, kayışı aynı kayıştı ve 1 yılı görmedi.

Sayın mertye nin dediği gibi bilgimiz olmadan tavsiyede ya da eleştiride pek bulunmuyoruz.

Illa her avm de satılan göz önünde markalardan birini alacam diyorsanız Wainer alın derim.

Swiss made(içini açtım inceledim :) ) . Gc ile aynı kaliteye sahip ve fiyatı daha uygun. Eski modellerini 600-700TL civarina alabilirsin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
zavarra

Mesaj Srhtdry » 21 Şub 2016, 23:33

Bu birazda sizin alacağınız keyifle ilgili sanırım. Saati sadece elbiselerime uysun, insanlar "vay be ne güzelmiş" desin diye takarsanız tabi ki çin malı bir sürü komplikasyonlu çok daha ucuz bir çok saat var. Bu forumda saatin en az dış görüntüsü kadar mekanizmasına sevdalı insanlar var.
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli ve 232 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners