İlk Seiko saatimi bir kültden yana kullanmak istedim. SKX007K2
Ürün Türkiye de ne yazık ki bulunmuyor.
Amazondan japon bir satıcıdan edindim. (MOON-DOG)
Saatin gelişinin çok uzun olacağını düşünüyordum. 8 Şubatta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.
PTT de bu işi gerçekten öğrenmiş ve hızlandırmış. Vergisini kapıda ödeyip aldım.

Saatin kutusu diğer saatlerden farklı şıklıktan biraz uzak. Sanırım fiyat artmasın diye yapıyorlar ya da japon satıcı kendi yaptırdı kutuyu.

Bakla sökme için aparat da koymuşlar listede yoktu. Ufak da olsa güzel teknik bir ayrıntı. Öğren baklaları kendin tak çıkar diyor.

Forumla tanışmamla beraber otomatik saatlere ilgim arttı. Bir Seiko almak istiyordum. Gönlüm Grand Seiko dan yana olsa da sade ve şık görünümlü fiyat performansı iyi olan kült modelini seçtim. Saatlerimin arasında bir skubam var diyebiliyorum artık.

Gelelim saate. Benim para verdiğim ilk otomatik saatim. Ama elime geçen 2. otomatik saat. Eyimen üstad saolsun Aquaracer hedefime daha çabuk ulaşmamı sağladı.

007 çok sade ve bir o kadar şık bir saat. Kordonu flexible ama beni çok tatmin etmeyecek gibi deri ve farklı çelik kordonlarla denemek istiyorum.

Saat hem spor hem de klasik tercihlerimde yanımda olacak gibi.Yüksekliğinin düşündüğümden daha az çıkması çok tatmin etti beni.

Siz üstadların yanında teknik inceleme yapacak kapasitede değilim. O yüzden teknik konulara hiç girmedim. Uygun karşılarsınız umarım.

Sinan.