襤lk Seiko saatimi bir k羹ltden yana kullanmak istedim. SKX007K2
r羹n T羹rkiye de ne yaz覺k ki bulunmuyor.
Amazondan japon bir sat覺c覺dan edindim. (MOON-DOG)
Saatin geliinin 癟ok uzun olaca覺n覺 d羹羹n羹yordum. 8 ubatta verdiim sipari bug羹n elime ulat覺.
PTT de bu ii ger癟ekten 繹renmi ve h覺zland覺rm覺. Vergisini kap覺da 繹deyip ald覺m.

Saatin kutusu dier saatlerden farkl覺 覺kl覺ktan biraz uzak. San覺r覺m fiyat artmas覺n diye yap覺yorlar ya da japon sat覺c覺 kendi yapt覺rd覺 kutuyu.

Bakla s繹kme i癟in aparat da koymular listede yoktu. Ufak da olsa g羹zel teknik bir ayr覺nt覺. ren baklalar覺 kendin tak 癟覺kar diyor.

Forumla tan覺mamla beraber otomatik saatlere ilgim artt覺. Bir Seiko almak istiyordum. G繹nl羹m Grand Seiko dan yana olsa da sade ve 覺k g繹r羹n羹ml羹 fiyat performans覺 iyi olan k羹lt modelini se癟tim. Saatlerimin aras覺nda bir skubam var diyebiliyorum art覺k.

Gelelim saate. Benim para verdiim ilk otomatik saatim. Ama elime ge癟en 2. otomatik saat. Eyimen 羹stad saolsun Aquaracer hedefime daha 癟abuk ulamam覺 salad覺.

007 癟ok sade ve bir o kadar 覺k bir saat. Kordonu flexible ama beni 癟ok tatmin etmeyecek gibi deri ve farkl覺 癟elik kordonlarla denemek istiyorum.

Saat hem spor hem de klasik tercihlerimde yan覺mda olacak gibi.Y羹ksekliinin d羹羹nd羹羹mden daha az 癟覺kmas覺 癟ok tatmin etti beni.

Siz 羹stadlar覺n yan覺nda teknik inceleme yapacak kapasitede deilim. O y羹zden teknik konulara hi癟 girmedim. Uygun kar覺lars覺n覺z umar覺m.

Sinan.