Red crown o kombinasyonda da seven var hatta üretilmiş modelde var. Siyah diğer türde var öylede olabilir. Bu arada Clk'ya gelen saat PVD bu model kasa DLC var daha iyi olarak

Yabancı forum sahibi ve Steinhart konusu ile ilgili dostlarımız saati çok beğendiler. Dünyadaki önemli saat forumlarından bazı arkadaşlarımızında bizim uygun gördüğümüz adette TSF SE sahibi olma durumları var. Detayı 2-3 güne belli olacak diyebilirim. Limitli bir sayıda da onlara vermeye karar verdik, bu sayı toplamda ne olmalı karar için bekliyoruz. Saati 22 adet olarak başladık, yedek listesinin amacı sürekli sayıyı değiştirmemek adına. İlk listeden çıkanda olabilir bu yüzden sayıyı tek tek arttırmadık. Tabii ki TSF'den saati almak isteyen kişilere saati alamazsınız demeyeceğiz. Birde ucu açık bırakılırsa saat için seçilecek numara sayısı hatalı olabilir bu sebeple tam belli sayı içinden seçilmesi daha avantajlı olacaktır.
Daha önce Günther Steinhart ile birçok özel saat projesi üzerinde çalışmış ve kendisinede yakın kişilerle görüştüm, bu kişiler bizden daha tecrübeli, bu sebeple onlardan negatif bir yorum gelmemesi ayrıca önemli diye düşünüyorum. Önerilerinide dikkate aldım. Mekanizmayı aslına uygun olarak renklendirdim, gece ve gündüz görüntülerini hazırladım. DLC kasa tam renk izlenimi vermiyor şu etapta çok detaylı yapamadım elbette. Renk ve gölgelendirme üstteki DLC modeldeki gibi olmalı tam olarak. 1 indexi ve small seconds tip yani uç kısım turuncu lume. Nav. B-Uhr yazısı turuncu değil. TSF SE yazısıda ya tamamen turuncu yada çift renkli büyük tasarımda bakılacak duruşuna. Kayışlar sadece model, sonra karar verebileceğiz.