TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj Bond » 05 Eki 2010, 16:24

Oldboy mesaj için teşekkürler, diğer konuda listeye ekledim seni.

Red crown o kombinasyonda da seven var hatta üretilmiş modelde var. Siyah diğer türde var öylede olabilir. Bu arada Clk'ya gelen saat PVD bu model kasa DLC var daha iyi olarak ;) Siyah isteyen olabilir gayet şık duruyor siyahlada. Kadran bitince fotoğraflatmaya çalışacağım. Bu arada gördüğüm kadarı ile herkes çok uyumlu ve tasarım konusunda da bize güvendiler, elbette bunda beğenilmesininde katkısı büyük. Herkese teşekkür ederim.

Resim

Yabancı forum sahibi ve Steinhart konusu ile ilgili dostlarımız saati çok beğendiler. Dünyadaki önemli saat forumlarından bazı arkadaşlarımızında bizim uygun gördüğümüz adette TSF SE sahibi olma durumları var. Detayı 2-3 güne belli olacak diyebilirim. Limitli bir sayıda da onlara vermeye karar verdik, bu sayı toplamda ne olmalı karar için bekliyoruz. Saati 22 adet olarak başladık, yedek listesinin amacı sürekli sayıyı değiştirmemek adına. İlk listeden çıkanda olabilir bu yüzden sayıyı tek tek arttırmadık. Tabii ki TSF'den saati almak isteyen kişilere saati alamazsınız demeyeceğiz. Birde ucu açık bırakılırsa saat için seçilecek numara sayısı hatalı olabilir bu sebeple tam belli sayı içinden seçilmesi daha avantajlı olacaktır.

Daha önce Günther Steinhart ile birçok özel saat projesi üzerinde çalışmış ve kendisinede yakın kişilerle görüştüm, bu kişiler bizden daha tecrübeli, bu sebeple onlardan negatif bir yorum gelmemesi ayrıca önemli diye düşünüyorum. Önerilerinide dikkate aldım. Mekanizmayı aslına uygun olarak renklendirdim, gece ve gündüz görüntülerini hazırladım. DLC kasa tam renk izlenimi vermiyor şu etapta çok detaylı yapamadım elbette. Renk ve gölgelendirme üstteki DLC modeldeki gibi olmalı tam olarak. 1 indexi ve small seconds tip yani uç kısım turuncu lume. Nav. B-Uhr yazısı turuncu değil. TSF SE yazısıda ya tamamen turuncu yada çift renkli büyük tasarımda bakılacak duruşuna. Kayışlar sadece model, sonra karar verebileceğiz.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj darknight » 05 Eki 2010, 16:48

Tek kelimeyle mükemmel.
Bond ellerine sağlık.
Kendimi şimdiden şanslı hissediyorum.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj herofb » 05 Eki 2010, 16:58

pvd gerçekten çok güzelmiş özellikle siyah kayışla da mükemmel durur fakat diamond crown benim için neredeyse olmazsa olmaz

her ne karar verilirse verilsin sonuçta çok güzel bir şey ortaya çıkacak
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 05 Eki 2010, 18:23

Yakın tek resimleride ekleyeyim. Turuncu kodlu super luminova gece sarımsı Triton modelindeki gibi. Diğer turuncu SL kodlara baktırıyorum gece turuncu olan varmı diye, sanırım olmalı. Her iki türlüde ekledim. Rc-Tritec'in sitesi kapalı aylardır. Nemotoda gece renklerini koymamış. Bu DLC crown işinide soracağım, bu çizimleri firmaya göndeririz o zaman kısa sürede, çizip bize tekrar yollasınlar. Diğer işlemleride halledelim burada akabinde ki üretime başlanabilsin.

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 05 Eki 2010, 18:27

Ben de ilk dizaynı beğeniyorum zaten çok oynamamak lazım bence de iyice karışıyor o zaman. Tek alternatif TSF SPECIAL EDITION yazısı hepsi böyle yanyana değil de TSF biraz daha öne çıkacak şekilde belki de biraz daha büyük şekilde SPECIAL EDITION kısmının altına veya üstüne yazılabilir.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 05 Eki 2010, 18:55

Archezia bende yukardaki mesajda onu demek istedim, bu sayfada üstte deneme taslaklarında olanlar gibi diyorsun değil mi? Bencede daha güzel duracaktır o şekilde. :thumbup: Sonra değiştiremeyeceğimiz için biraz gıcık ve zor bir durum bu kararı vermek :D Şu tarz birşeyler olur sanırım ne diyorsunuz?

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 05 Eki 2010, 19:08

Uyumlu olması için sonuncusu :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sosyalcan » 05 Eki 2010, 19:23

Bence ilk model o olsun rahatlayalım.Kadranda rakamları kesmeyi söylemiştim doğru anlamışsın ama olabilir mi ? bilemiyorum??
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners