TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Tamiri Bakımı ve Değeri Hakkında Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Seiko 5 Tamiri Bakımı ve Değeri Hakkında Bilgi

Mesaj Levcho » 21 Ara 2012, 21:04

mares11 yazdı:Merhaba Levcho, ben de Çorlu-Tekirdağ'da yaşıyorum. Benim de başıma aynı şey geldi. Geçen baharda Çorlu'daki en iyi saatçi'' dediğiniz adama götürdüm babamın emektar 30 yıllık Seiko 5'ini. İnanın durumu sizinkinden farksızdı. Uğraşmaya bile değmez demişti bana. Manevi değeri yüksek, klasik bir mekanik saat olduğu için içimi burkmuştu bu cevap. Saati bengisaat ustamıza gönderdim, geldikten sonra koluma taktığımda o ustayı acı bir tebessümle andım.

Evet, o mağaza sadece satıcı ve "pil değiştirici".
Tamircilikle alakalı yok. Bir tane Seiko almıştım ordan.
Ben Heykel meydanın yakın bir saatçi buldum. Casio bayisi. Bıraktım ordaki ustaya Seiko 5'i, camını da yeniledi, mekaniğini de temizledi ve saat nerdeyse sıfır hale geldi.
--------
Seiko SNDA43P1 / Citizen BL8097-52E / Seiko 5
Kullanıcı avatarı
Levcho

Mesaj ulusoyosman » 24 Ara 2012, 11:39

Seiko 5 6119 model otomatik mekanizmalı bir saat aldım,performansı iyi, ancak saat içine su alıyor.Bu sorunun düzeltilmesi ve genel bakımının yapılması için bana yardımcı olabilecek bir saat tamircisi arıyorum.
Kullanıcı avatarı
ulusoyosman

Mesaj husooz » 13 Şub 2016, 12:28

Herkese Merhaba;

Seiko 5 6119-8540 sahibiyim. Saatimi geçen hafta İstanbulda Seiko servisine gönderdim. Parçası olmadığı için geri gönderdiler. bende Eskişehirde bu konu ile ilgilenecek Saat tamircisi aramaya başladım.

bilgisi ve yardımcı olabileceklere minnettar kalırım ...
Seiko 5 6119-8540
Kullanıcı avatarı
husooz

Mesaj sedir » 13 Şub 2016, 19:11

Mesajınızdan yukarı doğru dört mesaj sayınız orada durunuz ve iletişime geçiniz. Sanırım sorununuz çözülecektir.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj husooz » 13 Şub 2016, 22:55

sedir yazdı:Mesajınızdan yukarı doğru dört mesaj sayınız orada durunuz ve iletişime geçiniz. Sanırım sorununuz çözülecektir.

Teşekkür ederim. Bugün Eskişehir'de bir saatçi ile görüşerek olumlu bilgiler aldım ve tamir icin bıraktım tamir sonucuna göre bilgi veririm.
Seiko 5 6119-8540
Kullanıcı avatarı
husooz

Mesaj bengisaat » 14 Şub 2016, 00:50

Keşke olumlu bilgi vermekle hallolsa ancak Bu gün itibariyle Eskişehire 3 tane saat gönderdim malesef saatlerin canına okumuşlar ,neyse ki ; uygun fiyatla kurtardık ...
İsterseniz Pm ile saatlerin sahiplerinin telefonlarını wats app larını yazabilirim hangi saatçilere gittiklerini sorarsınız inşallah o saatçilerden biri değildir.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj husooz » 12 Mar 2016, 12:24

bengisaat yazdı:Keşke olumlu bilgi vermekle hallolsa ancak Bu gün itibariyle Eskişehire 3 tane saat gönderdim malesef saatlerin canına okumuşlar ,neyse ki ; uygun fiyatla kurtardık ...
İsterseniz Pm ile saatlerin sahiplerinin telefonlarını wats app larını yazabilirim hangi saatçilere gittiklerini sorarsınız inşallah o saatçilerden biri değildir.

Merhabalar;

Saatimi aldım ve 3-4 gündür sorunsuz kullanıyorum . Tamir için gittiğim saatçi ŞEN SAAT (arifiye mah. Saatçiler sokak Eskişehir 0222 234 37 75) 1 aydır her Cumartesi giderek saatin durumunu takip ettim. sonuçta tamir işlemi tamamlandı.

ilginiz için teşekkürler.
Seiko 5 6119-8540
Kullanıcı avatarı
husooz

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners