o2o yazdı:@Mert abi sen konuyu yanlış anlamışsın, parfüm işi bedavaya gelmiş[emoji2]. Ben de açken pazara gidip karnımı doyuruyorum[emoji2] ... Şaka bir yana "creed spice&wood" hakkındaki fikriniz nedir acaba?
Açıkçası spice&wood'u bir bileğime Aventusu bir bileğime sıktığımda Aventus bana çok daha güzel gelmişti. Tabi ben Berkan bey gibi alt nota, üst nota gibi bilgiler karıştır(a)madan kendime hoş gelip gelmemesinden bahsediyorum. Kötü bir parfüm değil ama ben Aventus'u tercih ederim buna kendi zevklerime göre.
Birde Spice&Wood yalnızca 30ml ve 250ml olarak satılıyor. Kendi sitesinde 250ml 745 Dolar, 30ml ise 250 dolar olarak geçiyor. Adamların oran orantı kurma konusunda ciddi sıkıntıları var. Tabi büyük olan daha avantajlı olacakta 250 ml parasına 3 tane 30ml alınabiliyor sadece. Parfüm paylaştırma gibi bir şans yakalanırsa ancak ihtiyaç kadar almak mantıklı olabilir 50ml,100ml gibi olacak şekilde. Kokuyu çok merak ediyorsanız bende 2 adet sample var birini size gönderebilirim.
250 ml için skins.nl web sitesinde 475 euro fiyat var ama temporarily unavailable yazıyor ürün için.