TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj Ahmetrefik » 17 Oca 2016, 10:36

Hellhound :thumbup: hastasıyız
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj MertYe » 17 Oca 2016, 13:43

Hellhound :champ:

Bu sample toplama olayının sorumlusu SeRxx- Serkan'dır. Onun yüzünden böyle oldum 8-) . Sample parfümleri bile saat kutusunda saklıyorum.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj SeRxx » 17 Oca 2016, 19:43

Mert, bol bol deneme yapmak en iyisi; bu yüzden olabildiğince sample stoğu yapıyorum ;) Kutu güzelmiş yalnız :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj o2o » 17 Oca 2016, 22:25

@Mert abi sen konuyu yanlış anlamışsın, parfüm işi bedavaya gelmiş[emoji2]. Ben de açken pazara gidip karnımı doyuruyorum[emoji2] ... Şaka bir yana "creed spice&wood" hakkındaki fikriniz nedir acaba?
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj MertYe » 17 Oca 2016, 22:54

o2o yazdı:@Mert abi sen konuyu yanlış anlamışsın, parfüm işi bedavaya gelmiş[emoji2]. Ben de açken pazara gidip karnımı doyuruyorum[emoji2] ... Şaka bir yana "creed spice&wood" hakkındaki fikriniz nedir acaba?

Açıkçası spice&wood'u bir bileğime Aventusu bir bileğime sıktığımda Aventus bana çok daha güzel gelmişti. Tabi ben Berkan bey gibi alt nota, üst nota gibi bilgiler karıştır(a)madan kendime hoş gelip gelmemesinden bahsediyorum. Kötü bir parfüm değil ama ben Aventus'u tercih ederim buna kendi zevklerime göre.

Birde Spice&Wood yalnızca 30ml ve 250ml olarak satılıyor. Kendi sitesinde 250ml 745 Dolar, 30ml ise 250 dolar olarak geçiyor. Adamların oran orantı kurma konusunda ciddi sıkıntıları var. Tabi büyük olan daha avantajlı olacakta 250 ml parasına 3 tane 30ml alınabiliyor sadece. Parfüm paylaştırma gibi bir şans yakalanırsa ancak ihtiyaç kadar almak mantıklı olabilir 50ml,100ml gibi olacak şekilde. Kokuyu çok merak ediyorsanız bende 2 adet sample var birini size gönderebilirim.

250 ml için skins.nl web sitesinde 475 euro fiyat var ama temporarily unavailable yazıyor ürün için.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj o2o » 17 Oca 2016, 23:45

Mert abi nazik teklifin için teşekkür ederim. Ben de "aventus" var, aventusu keyifle kullanıyorum. Aventus bitmek üZere, dün yerine Spice&wood mu alsam diye arkadaşla konuştuk. Burada da buğün karşıma çıkınca fikrinizi sormak istedim. Tşkrler
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj MertYe » 18 Oca 2016, 00:41

Rica ederim ne demek. Arkadaş çevresi iyiymiş ben daha Aventus'um bitiyor Spice&Wood mu alsam diye konuşabileceğim bir arkadaş edinemedim :D (forum hariç diyelim tabi). Bende parfüm konusunda bilgili değilim belki ama insanların genel eğilimleri bence biraz fazla standart kalıyor bazen. Okuldayken arasıra bakıyorum kimin yanından geçsem kokular çok bilindik ve alışılmış. Parfümler kötü değil ama herkes aynı koktuktan sonra ne anlamı var ki.

Mesela okulda 10 erkekten 3'ü Dolce Gabbana- The one 3'ü Black Orchid kullanıyor. Bunlar çok beğendiğim parfümler fakat artık çok standart geliyor. Aventus bu açıdan çok hoşuma gidiyor. Hem inanılmaz hoş hemde kimsenin kolay kolay bilip kullanmayacağı bir parfüm.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Caner1983 » 18 Oca 2016, 01:40

Vallaha sayenizde benide zehirlediniz dior bvlgari chanel dkny...bunlar quartz moda saat, creed tom ford amouge nyc....gibi kokular otomatik saat gibi gelmeye başladı
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners