Dolce & Gabbana – The One For Men - mağazaya girmişseniz ve elinizde bu parfümü tutuyor aynı zamanda satış elemanı seçiminizle sizi övgülere boğuyorsa parfümü olduğu yere bırakın ve elemana sımsıkı sarılın. bu parfüm hakkında size olumlu konuşacak yegane kişi oydu çünkü

hep yanlış parfüm seçimleri yapıyorum, mağazaya girdiğimde içimden bir ses '5 dakika içinde vasat bir koku bul parayı öde ve uzaklaş' diyor.bende her seferinde ona uyuyorum
armani eau d'aromes- armaninin kış kokusu, ilk çıktığı 2014 yılında kulllanmıştım. geceleri gizli gizli hacı kolonyası kokluyor ve büyüleyici olduğunu düşünüyorsanız işte tam da aradığınız fırsat armani kalitesiyle

şaka bir yana eğer benim gibi 20'li yaşlardaysanız tavsiye edeceğim bir koku değil, kendi kokunuza yabancılaşıyorsunuz, diğer taraftan 2014 kışı benim için iç bunaltıcı anılarla dolu yani konuyu negatif yönde bir subjektifle anlatıyor olabilirim

bunun yanında 40- 50'li yaşlarda parfümlerle çok da arası olmayan bir sevdiğinize hediye alacaksanız garanti bir kokudur, risk almadan memnun edebilirsiniz.
kadınlara mı gidiyorsun, kırbacını unutma.