A癟覺k癟as覺 benim g繹r羹羹m de eer Rolex gelecekse GMT veya Sub olarak PO n覺n gitmesi y繹n羹nde. PO 癟ok baar覺l覺 bulduum ve takasta verdiime 癟ok piman olduum bir saat ama Rolex gelecekse pek bilek s羹resi bulur mu bilemiyorum.
Asl覺nda sizin koleksiyonunuzdaki saatler gibi saatlere imrenerek bak覺yorum. Hepsine ben sahip olsam yine tek bir tanesine yap覺覺p kal覺rd覺m. Dierleri kenarda k繹ede kal覺rd覺 muhtemelen. Hepsinide aktif olarak kullan覺yorsunuz veya kullanabiliyorsunuz. Bence 繹nemli bir 繹zellik.
Sahip olduunuz PO i癟in boyut olarak memnun olduunuzu ve Rolex'in boyutlar覺ndan dolay覺 kullan覺m konusunda soru iaretleriniz olduunuzu s繹ylemitiniz.
Kendi ad覺ma 繹rnek verecek olursam 45mm Ulysse Nardinim vard覺. Aktif olarak kulland覺覺m UN 43mm. Babam覺n kulland覺覺 kulland覺覺 41mm olan UN'i 3-4 gun kulland覺m sonras覺nda 2 g羹n kendi 43mm saatimi bileimde yad覺rgamaya balad覺m.
Hele ki ilk kulland覺覺m 45mm olan覺 tekrar bir maazada yakalad覺m saat bildiiniz hormonlu gibi. Nas覺l 9 ay ben bu saati kulland覺m acaba diye baya bir d羹羹nd羹m hatta. Bence k羹癟羹k olana al覺t覺ktan sonra b羹y羹kleri kullanmak size biraz a覺r gelecektir diye d羹羹n羹yorum.
Sonu癟 olarak iin i癟inden bende 癟覺kamad覺m

. Ama ben olsam g繹z羹m羹 karart覺p Batman GMT alabilirdim. Batman ger癟ekten optik olarak 癟ok beendiim bir model. Se癟iminiz ne olursa olsun sizin i癟in en hay覺rl覺s覺 olmas覺 dileiyle.