Whiskey yazdı:Ali Lidar - Tesirsiz Parçalar
Ali Lidar'ın blogundan derlenen harika bir kitap. Emrah Serbes veya Barış Bıçakçı seviyorsanız kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Eğer yazabilseydim bu kalibrede yazabilmeyi isterdim.

Hakan Günday - Azil
Elbette kinyas ve kayra kadar başarılı olmasını beklemiyordum ama piç'ten ve kinyas ve kayra'dan sonra okuduğum en başarılı kitabı olmuş bence.

piçi okudum beğendim, kinyas kayrayı halen okuyorum ve sıraya da azili koymuştum yazınız hoş bir tesadüf olmuş
doğrusu ali lidar için düşündüğünüz şeyi ben hakan günday için düşünüyorum, türkçeyi o kadar hoş kullanıyor ki aklımdan geçen her şey tesbih taneleri gibi dağılmış vaziyetteyken günday hepsini güzelce toplayıp bana sunuyor.
yalnız aynı övgüyü malesef kurgu tekniği için söyleyemiyorum.(belki kinyas ve kayra bittiğinde fikrim değişebilir)günday oldukça havalı aforizmalarını ve dahice tespitlerini aktarmak için bir roman yazmaya mecbur kalmış gibi, hatta bence kendini yansıtmak zorunda olduğu karakterlerine de gıcık olan bir yazar

olay örgüsünde ciddi sıkıntılar görmüştüm onda ve imajinasyon konusunda zayıf. yine de yazım yeteneği ve düşünce konusunda hayranlık uyandırıcı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca tesirsiz parçaları da sıraya koydum sahaflara uğradığımda alacağım bu kitabı

kadınlara mı gidiyorsun, kırbacını unutma.