TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj theoeu » 30 Kas 2015, 01:56

mvurucu
grey vetiveri creed vetiver kullanırken o çabuk bitmesin diye yanına yancı olarak almıştım
vetiver kavramı tamamen farklı..çok çabuk uçan ve çok keskin bir koku

bende hayal kırıklığı yarattı, creed in sabunsu sakin ve insanın koklamaya doyamadığı vetiver kokusu yanında çok yapay insanın burnunu sızlatan ve vasattan öteye geçemeyen bir koku

grey vetiver icin fiyatini hakeden bir parfum demistiniz , sizce burnunuzu sızlatan ve vasattan öteye geçemeyen bu koku gercekten fiyatini hak ediyor mu ?
Kullanıcı avatarı
theoeu

Mesaj MertYe » 30 Kas 2015, 06:17

Aventusları almamızda emeği geçen SeRxx'e tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Abi kardeş yan yana poz verdiler.

Tüm paylaşımlara :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj mvurucu » 30 Kas 2015, 10:54

theoeu yazdı:
mvurucu
grey vetiveri creed vetiver kullanırken o çabuk bitmesin diye yanına yancı olarak almıştım

bende hayal kırıklığı yarattı, creed in sabunsu sakin ve insanın koklamaya doyamadığı vetiver kokusu yanında çok yapay insanın burnunu sızlatan ve vasattan öteye geçemeyen bir koku

grey vetiver icin fiyatini hakeden bir parfum demistiniz , sizce burnunuzu sızlatan ve vasattan öteye geçemeyen bu koku gercekten fiyatini hak ediyor mu ?

Bence tom ford grey vetiver fiyatını çok da haketmiyor çünkü yapay ve keskin bir çimen kokusu var ve kalıcılığı da çok iyi değil...
creed in yumuşacık sabunsu kokusuna ve kalıcılığına kıyasla tabii ki tom ford saf dışı kalıyor ancak unutmamak gerekir ki ikisi farklı klasmanlarda parfümler yine de tom ford un alıştığımız kalitesinden uzak bence grey vetiver...

hafta sonu kış için tom ford tobacco vanilla aldım, hem burada bir kaç kişinin bu parfümü övmesi hem de bazı parfüm forumlarındaki olumlu yorumlara kapıldım...

ben daha önce bu yok giriş notaları, ara notalar ve alt notalar diye yapılan yorumları çok snob bulurdum ve asla ayırt edemezdim...
tobacco vanilla şimdiye dek kullandığım beni en çok şaşırtan parfüm oldu

ilk sıktığınızda verdiği hafif keskin kışkırtıcı vişneli tütün kokusu zamanla kendisini unutturup yerini tatlı bir vanilyaya bırakıyor
koku sıktıktan 1-2 saat sonra harika bir kimliğe bürünüyor

kesinlikle fiyatı çok yüksek olsa da tavsiye edeceğim harika bir parfüm...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Caner1983 » 30 Kas 2015, 11:18

MertYe yazdı:Aventusları almamızda emeği geçen SeRxx'e tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Abi kardeş yan yana poz verdiler.

Tüm paylaşımlara :champ:

Resim

+1
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj SeRxx » 30 Kas 2015, 15:34

Mert güle güle kullan tekrardan :champ:
Ben de şişeli Aventus'un temini için teşekkür ediyorum :champ:
Resim

Caner1983 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj sercankaf » 30 Kas 2015, 16:21

mvurucu yazdı:
theoeu yazdı:
mvurucu

Bence tom ford grey vetiver fiyatını çok da haketmiyor çünkü yapay ve keskin bir çimen kokusu var ve kalıcılığı da çok iyi değil...
creed in yumuşacık sabunsu kokusuna ve kalıcılığına kıyasla tabii ki tom ford saf dışı kalıyor ancak unutmamak gerekir ki ikisi farklı klasmanlarda parfümler yine de tom ford un alıştığımız kalitesinden uzak bence grey vetiver...

hafta sonu kış için tom ford tobacco vanilla aldım, hem burada bir kaç kişinin bu parfümü övmesi hem de bazı parfüm forumlarındaki olumlu yorumlara kapıldım...

ben daha önce bu yok giriş notaları, ara notalar ve alt notalar diye yapılan yorumları çok snob bulurdum ve asla ayırt edemezdim...
tobacco vanilla şimdiye dek kullandığım beni en çok şaşırtan parfüm oldu

ilk sıktığınızda verdiği hafif keskin kışkırtıcı vişneli tütün kokusu zamanla kendisini unutturup yerini tatlı bir vanilyaya bırakıyor
koku sıktıktan 1-2 saat sonra harika bir kimliğe bürünüyor

kesinlikle fiyatı çok yüksek olsa da tavsiye edeceğim harika bir parfüm...

TF TV ile ilgili olarak reformule edildi diye ciddi soylentiler vardi hatta bazi platformlarda tartisildi da. Yakin zamanda denemedim ama eski versiyonu kesinlikle ofis ve kapali ortam kullanimina uygun degildi, cok dikkatli olarak dozaji ayarlamak gerekiyordu. Yorumlariniza bakarsam bu soylenti sanirim dogru olmus oluyor. Bu kimileri icin iyi haber, kimileri icinse degil. Ben TF private label serisinde cok daha nitelikli parfumler oldugunu dusunuyorum. Tuscan Leather, London veya kalicilik sorun degilse Oud Wood gibi. Hele deri notasini sevenler icin TL'yi tek gecerim ;)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj MertYe » 30 Kas 2015, 17:45

SeRxx yazdı:Mert güle güle kullan tekrardan :champ:
Ben de şişeli Aventus'un temini için teşekkür ediyorum :champ:
Resim

Caner1983 [emoji106]

Sample kadar zor değil. Mağazada hazır zaten aldım çıktım. Gerçi az badire atlatmadı o şişe :D. Sende güle güle kullan :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj mvurucu » 01 Ara 2015, 11:23

Sercan bunu senden duydum ilk defa

Ancak şunu söyleyebilirim eğer değiştiyse bile formül şu an ilk kullanımda aldığım ders sonucu 3. fısı sıkmıyorum artık
2 fıs yeterli oluyor, koku oturup kendini bulana kadar ki puro kokusu insanı camdan atlatacak noktaya getiriyor yoksa
gerçekten çook yoğun, baskın ve kendini hissettiren bir koku
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners