TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj Shinigami » 03 Kas 2015, 14:24

MertYe yazdı:
Shinigami yazdı:burdan aldığım tavsiyelerle viktor rolf spicebomb kullanmaya başladım, kış için muazzam bir koku, zaman geçtikçe farklı farklı tonlara bürünüyor. tavsiye kimdendi hatırlamıyorum ama teşekkürler :champ:

Histories de parfumes (tam doğru yazılışı böylemiydi emin degilim kısaca hdp diyorlar) 1899 u bence bir deneyin. Hdp-1899'u spicebomb'a baya benzetmiştim. SeRxx bu konularda daha bilgilidir oda konuya destek olur muhtemelen. Spicebomb'un yanında kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.

teşekkürler öneri için, kesinlikle deneyeceğim :champ:
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj SeRxx » 08 Kas 2015, 09:30

Shinigami, güle güle kullanın :champ: HdP 1899 ile Spicebomb birbirine benzetilmiş. Spicebomb'u denemedim ama Hdp 1899'un kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Tabi arada ciddi bir fark yok ise Spicebomb ile devam etmek daha mantıklı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj ugurtatari » 19 Kas 2015, 20:02

Resim
Resim
Asla vaz geçemeyeceğim bir parfüm
Gençler yaşlıların aptal olduğunu sanır;Ama yaşlılar gençlerin aptal olduğunu bilir..
Kullanıcı avatarı
ugurtatari

Mesaj SebenIst » 19 Kas 2015, 22:29

body crouse
Kullanıcı avatarı
SebenIst

Mesaj mvurucu » 20 Kas 2015, 11:45

MertYe yazdı:
Shinigami yazdı:burdan aldığım tavsiyelerle viktor rolf spicebomb kullanmaya başladım, kış için muazzam bir koku, zaman geçtikçe farklı farklı tonlara bürünüyor. tavsiye kimdendi hatırlamıyorum ama teşekkürler :champ:

Histories de parfumes (tam doğru yazılışı böylemiydi emin degilim kısaca hdp diyorlar) 1899 u bence bir deneyin. Hdp-1899'u spicebomb'a baya benzetmiştim. SeRxx bu konularda daha bilgilidir oda konuya destek olur muhtemelen. Spicebomb'un yanında kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.

histoires de perfumes hem kalite hem de malesef fiyat bakımından viktor&rolf den baya yukarıda

1899 çok güzel bir parfüm ve biraz unique
spicebomb ise "abi bu baharatlı kokular baya tuttu yapalım biz de bi tane" kafasında, sıkınca değişik geliyor ama durunca yapaylaşıyor ve cazibesini kaybediyor...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj mvurucu » 20 Kas 2015, 11:46

theoeu yazdı:
sercankaf
eau de parfum , kaliciligi cok iyi . farkedilebilirligi de gayet iyi , sonucta saldirgan bir parfum degil ama yaninizdaki insan rahatlikla kokuyu alabilir. Kesinlikle tavsiye ederim ;) !

grey vetiveri creed vetiver kullanırken o çabuk bitmesin diye yanına yancı olarak almıştım
vetiver kavramı tamamen farklı..çok çabuk uçan ve çok keskin bir koku

bende hayal kırıklığı yarattı, creed in sabunsu sakin ve insanın koklamaya doyamadığı vetiver kokusu yanında çok yapay insanın burnunu sızlatan ve vasattan öteye geçemeyen bir koku
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj samurie » 20 Kas 2015, 13:32

Hafiftir iz bırakır günlük kullanım ve özel davetler için uygundur versace blue jeans man
Tavsiye edilir
Kullanıcı avatarı
samurie

Mesaj cominghome » 25 Kas 2015, 23:01

Ben de Terre d'hermes edp ve edt kullanıyorum. Çok ilginç bir şekilde edt versiyonu tenimde hiç kalmıyor, kıyafete uyguluyorum ve akşama kadar sürekli burnuma kokusu geliyor. Diğer taraftan edp versiyonu da kıyafet üzerinde başarısız.
Ayrıca bu parfümlerle ilgili çok sevdiğim bir nokta var. Hava yağmurluysa kalıcılığı acayip artıyor. Hatta bu parfüm üzerinizdeyken yağmurda yürüyorsanız kendinizi terre d'hermes'ten yapılmış bir bulutun içinde hissetmeniz muhtemel. :champ:
Kullanıcı avatarı
cominghome

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners