zafeer yazdı:Forum elinden geleni yapmis bencede yol yakınken vazgecin
Tissot seiko diye baslar longines fc tag heuer derken bi bakmissin omega alinmis sora oda tatmin etmez panerai rolex jlc bakmaya baslarsın sora onuda alırsın bu sefer neden ap,patek olmasın dersin bitmez bu istekler ama sen bitersin
Hiç gerek yok
Lopster yazdı:@kiwi21
Ben bugün aldim hocam .pazartesi yada salı elimde olur,inceleme konuma beklerim![]()
Dediğiniz gibi tissot ve orient baş ağrıtmaz.Hasan hocamdan aldiğim oneriler ile giriş yaptik bakalim.Orient biraz daha uygun oluyor tissotlara göre,ama swiss made etmenini de unutmamak gerek
kiwi21 yazdı:Lopster yazdı:@kiwi21
Ben bugün aldim hocam .pazartesi yada salı elimde olur,inceleme konuma beklerim![]()
Dediğiniz gibi tissot ve orient baş ağrıtmaz.Hasan hocamdan aldiğim oneriler ile giriş yaptik bakalim.Orient biraz daha uygun oluyor tissotlara göre,ama swiss made etmenini de unutmamak gerek
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. benim 1 adet tissot var. onun kararsızlığını yaşıyorum açıkçası. saatlerimde farklı markalardan gitmek mi yoksa swiss yolundan pek çıkmamak mı? bir gün sabah uyanıp yok yok moon phase'li orient'i alacağım diyorum, ertesi gün tissot'nun ağırlığı yeter deyip orient'ten vazgeçiyorum. arada bu iki otomatiğin yanına seiko diver'lardan bakıyorum sonra kafa yanıyor
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir
|