TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Otomatik Saatlere Yeni Giriş Yapmış Olan Birine Önerileriniz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Otomatik Saatlere Yeni Giriş Yapmış Olan Birine Öneriler

Mesaj Lopster » 14 Kas 2015, 16:48

@Anesthesia Hoşbulduk,iyi forumlar :D :champ:
Kullanıcı avatarı
Lopster

Mesaj zafeer » 14 Kas 2015, 16:51

Forum elinden geleni yapmis bencede yol yakınken vazgecin
Tissot seiko diye baslar longines fc tag heuer derken bi bakmissin omega alinmis sora oda tatmin etmez panerai rolex jlc bakmaya baslarsın sora onuda alırsın bu sefer neden ap,patek olmasın dersin bitmez bu istekler ama sen bitersin
Hiç gerek yok
En son zafeer tarafından 14 Kas 2015, 16:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj Lopster » 14 Kas 2015, 16:53

@kiwi21

Ben bugün aldim hocam .pazartesi yada salı elimde olur,inceleme konuma beklerim :D

Dediğiniz gibi tissot ve orient baş ağrıtmaz.Hasan hocamdan aldiğim oneriler ile giriş yaptik bakalim.Orient biraz daha uygun oluyor tissotlara göre,ama swiss made etmenini de unutmamak gerek :champ:
Kullanıcı avatarı
Lopster

Mesaj Lopster » 14 Kas 2015, 16:57

zafeer yazdı:Forum elinden geleni yapmis bencede yol yakınken vazgecin
Tissot seiko diye baslar longines fc tag heuer derken bi bakmissin omega alinmis sora oda tatmin etmez panerai rolex jlc bakmaya baslarsın sora onuda alırsın bu sefer neden ap,patek olmasın dersin bitmez bu istekler ama sen bitersin
Hiç gerek yok

Girdik bi kez bu yola,dediğiniz gibi insanoğlunda böyle bi doyumsuzluk var.İrademe sahip çıkmaya çalışıcam :D
Kullanıcı avatarı
Lopster

Mesaj kiwi21 » 14 Kas 2015, 20:31

Lopster yazdı:@kiwi21

Ben bugün aldim hocam .pazartesi yada salı elimde olur,inceleme konuma beklerim :D

Dediğiniz gibi tissot ve orient baş ağrıtmaz.Hasan hocamdan aldiğim oneriler ile giriş yaptik bakalim.Orient biraz daha uygun oluyor tissotlara göre,ama swiss made etmenini de unutmamak gerek :champ:

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. benim 1 adet tissot var. onun kararsızlığını yaşıyorum açıkçası. saatlerimde farklı markalardan gitmek mi yoksa swiss yolundan pek çıkmamak mı? bir gün sabah uyanıp yok yok moon phase'li orient'i alacağım diyorum, ertesi gün tissot'nun ağırlığı yeter deyip orient'ten vazgeçiyorum. arada bu iki otomatiğin yanına seiko diver'lardan bakıyorum sonra kafa yanıyor :roll:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj Lopster » 14 Kas 2015, 20:38

kiwi21 yazdı:
Lopster yazdı:@kiwi21

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. benim 1 adet tissot var. onun kararsızlığını yaşıyorum açıkçası. saatlerimde farklı markalardan gitmek mi yoksa swiss yolundan pek çıkmamak mı? bir gün sabah uyanıp yok yok moon phase'li orient'i alacağım diyorum, ertesi gün tissot'nun ağırlığı yeter deyip orient'ten vazgeçiyorum. arada bu iki otomatiğin yanına seiko diver'lardan bakıyorum sonra kafa yanıyor :roll:

Teşekkür ederim,sağolun.Sizde güzel günlerde kullanın.

Abi orient iyi marka,imajı güzel.Ama bütçem yeterli olsaydı tissot alırdım.Dediğiniz gibi ağrılığı,duruşu,yakışıklılığı yeter.Swiss made de beni çeken bişey var.Bende bi diver aldım :champ:

Seiko da düşünmedim değil,ama önceliğim orient ve tissot idi
Kullanıcı avatarı
Lopster

Mesaj tumen » 14 Kas 2015, 21:46

1 yıl belki daha kısa zaman içerisinde, cüzdanından bu merakın olmasa asla vermem diyeceğin meblağlar çıkması haricinde kayda değer öneri aklıma gelmiyor. :roll:
"I guess I'll always be A soldier of fortune "
Kullanıcı avatarı
tumen

Mesaj ozanozi » 14 Kas 2015, 23:11

al bi tissot otomatik madem ama şunu unutma bu işlere bulaştıysan çok sürmez kısa sürede zevkini alır bütçen orantısında başka bir saat model alırsın :?
Her zaman doğruyu söyle, ama her zaman her doğruyu değil.
Kullanıcı avatarı
ozanozi

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 255 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners