TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj Caner1983 » 31 Eki 2015, 20:03

MertYe yazdı:
Caner1983 yazdı:Bugün tomford tobacco vanille denedim harvey de
Ama benim görüşüm tabiki koku gurmesi değilim kendi koku zevkim açısından baktığımda hiç beğenemedim kokuyu kalıcılık açısından denediklerim içinde en iyisi diyebilirim
Koku vanilla ve tütün ama bana sürekli bir karanfil kokusu geliyor bu da beni rahatsız etti adana da kebaptan sonra ağzın kokmasın diye ağzına karanfil alırsın bunu hatırlattı

Bence 2. Bi deneme lazım o parfüme ben ilk dendiğimde o yoğun tütün kokusu yüzünden hic sevmemiştim ama yarım saat sonra vanilya tatlı tatlı gelince çok beğenmeye başladım. sonraki denemede belki daha hoş gelebilir diye düşünüyorum.

haklı olabilirsin mert bir ara wood(yanlış hatırlamıyorsam)diye bir kokusu vardı o hoşuma gitmişti ama bunun kalıcılığı etkileyici :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj manil » 02 Kas 2015, 00:04

Bu aralar Atelier Rebul'ün ürettiği butik kokulara sarmış durumdayım. istisnasız hepsini çok beğeniyorum. favroim ise royal oud.

Resim
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj theoeu » 02 Kas 2015, 23:42

Sonbahar ve kis icin Eau Sauvage Resim

Ilkbahar ve yaz icin tercihim Grey Vetiver , simdiye kadar en severek kullandigim parfumum diyebilirim :)Resim fotograf tam bir reklam ayarinda :P
En son theoeu tarafından 02 Kas 2015, 23:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
theoeu

Mesaj theoeu » 02 Kas 2015, 23:46

Burada egitim icin yurt disina giderken yanima aldigim aile fertleri var :D , en arkadaki parfum zamaninda bana hediye gelen Bleu de Chanel edp fakat pek hosuma gitmedigi icin sik sik kullanmiyorum.Resim
Kullanıcı avatarı
theoeu

Mesaj sercankaf » 03 Kas 2015, 00:06

theoeu yazdı:Sonbahar ve kis icin Eau Sauvage Resim

Ilkbahar ve yaz icin tercihim Grey Vetiver , simdiye kadar en severek kullandigim parfumum diyebilirim :)Resim fotograf tam bir reklam ayarinda [emoji14]

TF - Grey Vetiver EDT mi yoksa EDP mi? Kaliciligindan ve farkedilirliginden memnun musunuz acaba? ;)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Shinigami » 03 Kas 2015, 00:10

burdan aldığım tavsiyelerle viktor rolf spicebomb kullanmaya başladım, kış için muazzam bir koku, zaman geçtikçe farklı farklı tonlara bürünüyor. tavsiye kimdendi hatırlamıyorum ama teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj theoeu » 03 Kas 2015, 00:39

sercankaf
eau de parfum , kaliciligi cok iyi . farkedilebilirligi de gayet iyi , sonucta saldirgan bir parfum degil ama yaninizdaki insan rahatlikla kokuyu alabilir. Kesinlikle tavsiye ederim ;) !
Kullanıcı avatarı
theoeu

Mesaj MertYe » 03 Kas 2015, 03:15

Shinigami yazdı:burdan aldığım tavsiyelerle viktor rolf spicebomb kullanmaya başladım, kış için muazzam bir koku, zaman geçtikçe farklı farklı tonlara bürünüyor. tavsiye kimdendi hatırlamıyorum ama teşekkürler :champ:

Histories de parfumes (tam doğru yazılışı böylemiydi emin degilim kısaca hdp diyorlar) 1899 u bence bir deneyin. Hdp-1899'u spicebomb'a baya benzetmiştim. SeRxx bu konularda daha bilgilidir oda konuya destek olur muhtemelen. Spicebomb'un yanında kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners