ozanozi » 05 Eki 2015, 23:19
gelir seviyesine g繹re; pahal覺 saat ucuz saat k覺yas覺ndan ziyade, saat k羹lt羹r羹ne sahip kullan覺c覺 ve saat k羹lt羹r羹ne sahip olmayan kullan覺c覺 vard覺r demek daha doru olur zann覺mca. eskiden seiko 5 saat kullanan abilerimiz yada amcalar覺m覺z 90 larda bu saatleri anlata anlata bitiremezlerdi. bir dost muhabbettinde konu illaki o seiko 5 saatlere bir ekilde gelirdi. kimisi fransada y覺llarca 癟al覺覺p biriktirdii parayla ald覺覺 otomatik saatini g繹sterip 30 y覺ld覺r kullan覺yorum derdi, kimisi ise buna ozaman覺n paras覺 ile 3 maa覺m覺 verdim derdi... has覺l覺 zaman 繹nemliydi, zaman g羹zeldi zaman parayla 繹l癟羹lmezdi. imdi ise bir 繹zenti durumu, bir saatin ne marka olduu durumu s繹z konusu.ve bu anlay覺 belkide saatlerimizin saf salt zaman tutuunun bile 繹n羹ne ge癟iyor. 癟羹nk羹 saat alg覺s覺 zaman alg覺s覺 psikolojiktir eve tabi ki fizikseldir ama mana y羹klersek zaman g繹recelidirde... g羹n羹m羹z羹n t羹ketim toplumu bu g羹zelim sanat harikalar覺n覺da malesef seri 羹retimletirdi ve anlamlar覺n覺 yitirtti. ite bu durumda ger癟ek saat merakl覺lar覺 yani bizlere b羹y羹k iler d羹羹yor zann覺mca. g羹zel zamanlar覺n覺z olsun... g羹zel otomatik; paran覺n saatin ve sanat覺n 繹n羹ne ge癟emedii tik tak l覺 zamanlar覺n覺z...
Her zaman doruyu s繹yle, ama her zaman her doruyu deil.