TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj Tgm » 05 Eki 2015, 21:06

Noodles yazd覺:Her t羹rl羹 genellemenin yanl覺 olduuna inananlardan覺m

"Genel" kelimesi istatistik biliminde yakla覺k %70-80'e tekab羹l eder. Ben %100'羹 kastetmiyorum. Genel bir kesimin yukar覺da yazd覺klar覺m gibi hareket ettiini d羹羹n羹yorum.

ysrFCB, Abramovic in sadece polar saat takt覺覺n覺 ya da sadece o saate sahip olduunu d羹羹nebilir miyiz? Evde Bir full gold VC, Patek ya da AP'si yok mudur sence? Kendimden al覺nt覺 yap覺yorum;

Tgm yazd覺: Ha illaki seiko 5 kullanabilir ama kendi zirvesini g繹rm羹t羹r. Yani kendine bir patek alm覺t覺r, gelir seviyesi elverdii i癟in.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj asymptote » 05 Eki 2015, 22:35

imdiye kadar saat癟i aletlerine bir Air King paras覺 harcam覺覺md覺r, piman deilim.. :D :geek: 8-) Prensip olarak tek seferde ayl覺k geliri 癟ok fazla aan saatle ilgili harcamalar覺 doru bulmuyorum. 襤yi saat takmak istiyorsan覺z 癟ok 癟al覺覺p 癟ok kazanmal覺s覺n覺z. Al覺n size motivasyon.. ;) rnein benim 癟ok beendiim ve almak istediim bir saat癟i tornas覺 var, fiyat覺 7500. Bu y羹zden maa覺 7500 olan bir i ar覺yorum.. :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj ysrFCB » 05 Eki 2015, 22:39

Tgm, bence vardir ama var olsada boyle saat kullanmasi cok guzel bir ornek bu konu icin [emoji4]
ysrFCB

Kay覺t: 17 Eyl 2014, 01:34

Mesaj Tgm » 05 Eki 2015, 22:45

YsrFCB, evet bu noktada hakl覺s覺n :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj eraslani » 05 Eki 2015, 23:09

Marjinal fayda fiyattan ba覺ms覺zd覺r dersek konuyu 繹zetlemi oluruz belki.
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj designer » 05 Eki 2015, 23:16

Bir insan覺n para biriktirerek, geceleyin r羹yalar覺na giren, almak i癟in heyecanland覺覺 saate kavuunca duyduu mutluluk. Paras覺yla alamayaca覺 hi癟birey olmayan insan覺n patek butiine girip y羹zeysel bir pazarl覺ktan sonra kredi kart覺na tek 癟ekim yap覺p alan insan覺n duyduu mutluluktan 癟ok daha fazla olduunu d羹羹n羹yorum. Kendimde ve bakalar覺nda da g繹zlemlediim izlenimlerim bu y繹nde.
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Mesaj ozanozi » 05 Eki 2015, 23:19

gelir seviyesine g繹re; pahal覺 saat ucuz saat k覺yas覺ndan ziyade, saat k羹lt羹r羹ne sahip kullan覺c覺 ve saat k羹lt羹r羹ne sahip olmayan kullan覺c覺 vard覺r demek daha doru olur zann覺mca. eskiden seiko 5 saat kullanan abilerimiz yada amcalar覺m覺z 90 larda bu saatleri anlata anlata bitiremezlerdi. bir dost muhabbettinde konu illaki o seiko 5 saatlere bir ekilde gelirdi. kimisi fransada y覺llarca 癟al覺覺p biriktirdii parayla ald覺覺 otomatik saatini g繹sterip 30 y覺ld覺r kullan覺yorum derdi, kimisi ise buna ozaman覺n paras覺 ile 3 maa覺m覺 verdim derdi... has覺l覺 zaman 繹nemliydi, zaman g羹zeldi zaman parayla 繹l癟羹lmezdi. imdi ise bir 繹zenti durumu, bir saatin ne marka olduu durumu s繹z konusu.ve bu anlay覺 belkide saatlerimizin saf salt zaman tutuunun bile 繹n羹ne ge癟iyor. 癟羹nk羹 saat alg覺s覺 zaman alg覺s覺 psikolojiktir eve tabi ki fizikseldir ama mana y羹klersek zaman g繹recelidirde... g羹n羹m羹z羹n t羹ketim toplumu bu g羹zelim sanat harikalar覺n覺da malesef seri 羹retimletirdi ve anlamlar覺n覺 yitirtti. ite bu durumda ger癟ek saat merakl覺lar覺 yani bizlere b羹y羹k iler d羹羹yor zann覺mca. g羹zel zamanlar覺n覺z olsun... g羹zel otomatik; paran覺n saatin ve sanat覺n 繹n羹ne ge癟emedii tik tak l覺 zamanlar覺n覺z...
Her zaman doruyu s繹yle, ama her zaman her doruyu deil.
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanozi

Kay覺t: 07 Oca 2015, 00:57

Mesaj mvurucu » 06 Eki 2015, 10:09

afl yazd覺:
Baran yazd覺:Resim

Baran s羹per :champ:

Trafie lanet ettiimde kolumda patek, Jumbo, vs ile metro + metrob羹s kullanm覺l覺覺m 癟oktur. Bug羹ne kadar bir kii sordu (patek 5146J vard覺) ona da baba yadigar覺d覺r ben pek anlamam dedim ge癟tim. Eer o ah覺s bizim forumdan biriyse kolundakinden haberi yok hanzonun demitir :lol:

abi ben sormutum ya 500 T de yolculuk ederken :):):)

aka bir yana ben de 癟ok s覺k denk geliyorum 繹zellikle metroda ve yabanc覺larda( turist deil tak覺ml覺 falan 癟al覺an insanlar )
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ahmetemin, Cannboi ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners