TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj mvurucu » 05 Eki 2015, 17:49

Saatimi de takar覺m...metro dolmu ve tramvaya da binerim..
beni h覺zl覺 ve kolayca bir yere g繹t羹ren ula覺m arac覺 ne zamandan beri stat羹 sembol羹 olmu???

Baran hakl覺, kimseyi dinleme, kendi beendiin seni heyecanland覺ran saati kolunda g繹r senden mutlusu yok...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

Mesaj Baran » 05 Eki 2015, 18:26

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj afl » 05 Eki 2015, 19:17

Baran yazd覺:Resim

Baran s羹per :champ:

Trafie lanet ettiimde kolumda patek, Jumbo, vs ile metro + metrob羹s kullanm覺l覺覺m 癟oktur. Bug羹ne kadar bir kii sordu (patek 5146J vard覺) ona da baba yadigar覺d覺r ben pek anlamam dedim ge癟tim. Eer o ah覺s bizim forumdan biriyse kolundakinden haberi yok hanzonun demitir :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj SeRxx » 05 Eki 2015, 19:19

Ben b繹yle biniyorum :D
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Tgm » 05 Eki 2015, 20:21

Eer biraz toplu ta覺ma k羹lt羹r羹nden nasibimizi alsayd覺k, u yaad覺覺m覺z trafiin yar覺s覺 olmazd覺 zaten..

SeRxx s羹per :champ: :champ:

imdi tekrar sakin sakin d羹羹nd羹羹mde -biz her ne kadar hobinin parayla ii yoktur, zevk meselesidir, mutlu olmak yeter diyorsakta- ya mutluluumuzu gelir seviyemizin alabildii saat belirliyorsa? Yani gelir seviyemiz artt覺k癟a saat seviyemiz; saat seviyemiz artt覺k癟a mutluluumuzun tan覺m覺 deiiyorsa?? Troll羹k yapmak istemiyorum ama :) ben ezilmeden, tabir-i caizse d繹rt ba覺 marur bir ekilde patek alabilecek bir insan覺n -yani gelir seviyesi 癟ok y羹ksek birisinin- seiko 5 ile mutlu olabileceini d羹羹nm羹yorum. Ha illaki seiko 5 kullanabilir ama kendi zirvesini g繹rm羹t羹r. Yani kendine bir patek alm覺t覺r, gelir seviyesi elverdii i癟in. Aksi insan doas覺na ayk覺r覺d覺r bence.

Hobiden zevk almak esas meseledir tamam ama hobinin niteliini de, seviyesini de gelir seviyesi belirler. Jay Leno dan basit bir pul koleksiyonu yapmas覺n覺 bekler misiniz? Deeri milyar dolara yak覺n otomobil koleksiyonu var.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Caner1983 » 05 Eki 2015, 20:32

Tgm yazd覺:Eer biraz toplu ta覺ma k羹lt羹r羹nden nasibimizi alsayd覺k, u yaad覺覺m覺z trafiin yar覺s覺 olmazd覺 zaten..

SeRxx s羹per :champ: :champ:

imdi tekrar sakin sakin d羹羹nd羹羹mde -biz her ne kadar hobinin parayla ii yoktur, zevk meselesidir, mutlu olmak yeter diyorsakta- ya mutluluumuzu gelir seviyemizin alabildii saat belirliyorsa? Yani gelir seviyemiz artt覺k癟a saat seviyemiz; saat seviyemiz artt覺k癟a mutluluumuzun tan覺m覺 deiiyorsa?? Troll羹k yapmak istemiyorum ama :) ben ezilmeden, tabir-i caizse d繹rt ba覺 marur bir ekilde patek alabilecek bir insan覺n -yani gelir seviyesi 癟ok y羹ksek birisinin- seiko 5 ile mutlu olabileceini d羹羹nm羹yorum. Ha illaki seiko 5 kullanabilir ama kendi zirvesini g繹rm羹t羹r. Yani kendine bir patek alm覺t覺r, gelir seviyesi elverdii i癟in. Aksi insan doas覺na ayk覺r覺d覺r bence.

Hobiden zevk almak esas meseledir tamam ama hobinin niteliini de, seviyesini de gelir seviyesi belirler. Jay Leno dan basit bir pul koleksiyonu yapmas覺n覺 bekler misiniz? Deeri milyar dolara yak覺n otomobil koleksiyonu var.

+1
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Re: Saat Kay覺覺 al覺malar覺m / Hand Made Strap Works by Mlm

Mesaj Noodles » 05 Eki 2015, 20:38

Her t羹rl羹 genellemenin yanl覺 olduuna inananlardan覺m. Milyon dolarl覺k araba koleksiyonu yapan bir Holywood y覺ld覺z覺 ayn覺 zamanda m羹tevazi bir pul ya da ne bileyim, eski para koleksiyonuna da sahip olabilir ayn覺 zamanda. K羹癟羹k ve basit maddi deere sahip eyler de insana parayla sat覺n al覺namayacak keyifler verebilir en nihayetinde.
Babam kendi 癟ap覺nda bir koleksiyonerdir y覺llard覺r. Daha fazlas覺n覺 yapacak maddi imkanlara da sahip olmas覺n覺n yan覺nda ge癟en y羹zy覺l覺n ba覺ndan ortas覺na kadar 羹retilmi, maddi deeri de 癟ok fazla olmayan saatlerin ve objelerin koleksiyonunu yapar. Onu mutlu eden o mesela.
Kii gelir d羹zeyine uygun m羹tevazi bir saati kolunda ta覺yarak da mutlu olabilir, 繹nceki mesajlarda bir arkada覺n anlatt覺覺 羹zere asgari 羹cretten biraz fazlas覺na 癟al覺arak bir Aquaracer sahibi olmak d羹nyan覺n en b羹y羹k keyfi olabilir onun i癟in.

Netice olarak, gelir d羹zeyi ne olursa olsun insanlarin kolunda istedii saati g繹rmek i癟in 癟abalamas覺, bunu baarmas覺 en b羹y羹k keyfi veren ey.
Kullan覺c覺 avatar覺
Noodles

Ya: 41
Kay覺t: 10 ub 2013, 22:23

Mesaj ysrFCB » 05 Eki 2015, 20:54

ResimResim
ysrFCB

Ya: 37
Kay覺t: 17 Eyl 2014, 01:34

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: depechemode ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners