TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bezel Açıklığı Bilgi ve Yorum

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Maurice Lacroix - Yardım

Mesaj Clk » 05 Eyl 2010, 10:51

Su basliga deger verip cevap ve aciklama yazmis olmasi bile Ramazan arkadasimizin ilgili ve dürüst bir satici oldugunun göstergesidir.

Kendisine tesekkür ederiz. Ancak benim halen anlamadigim böyle bir bosluk ile nasil 5 ATM WR oldugu? Iceride ayrica bir ring oldugunu düsünüyorum. Ne dersiniz arkadaslar?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 05 Eyl 2010, 10:51

Ben RSürma ile ilgili bir problem olmayacağını bildiğim için ve Razz'da gerekli yönlendirmeyi yapınca konuya bile yazmadım. :) Eterna saat çok şık, özellikle ince siyah çerçeveli index / rakamlar ve lumelar benim hoşuma gitti. İyi günlerde zevkle kullanmanı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj RSürma » 05 Eyl 2010, 11:47

clk yazdı:Su basliga deger verip cevap ve aciklama yazmis olmasi bile Ramazan arkadasimizin ilgili ve dürüst bir satici oldugunun göstergesidir.

Kendisine tesekkür ederiz. Ancak benim halen anlamadigim böyle bir bosluk ile nasil 5 ATM WR oldugu? Iceride ayrica bir ring oldugunu düsünüyorum. Ne dersiniz arkadaslar?

Bu konuyla ilgili benim nacizane düşüncem ,5 atm zaten çok yüksek bir değer olmadığı için o ara boşluğun çok çok tehlikeli bir yanı yoktur.çünkü mutlaka mühendisliğinde o araboşluğun getireceği dezavantajlar düşünülmüştür.
Kullanıcı avatarı
RSürma

Mesaj Eterna » 05 Eyl 2010, 12:36

Değerli Dostlar,

Benim Ramazan Beyden yana bir sıkıntım asla omadı. Burada ki hassas olduğum nokta Gittigidiyor da onay vermeden önce bu bir sorun mu anlamaktı. Çünkü onay verince para Ramazan beyin hesabına geçecek. Yine bir sorun yok istediğimiz an geri iade edebilir paramı geri alabilirim sağolsun. Ama bu bana çok ters ve hiç haz etmediğim birşey. Bana paramı geri verin demek. Yoksa Ramazan bey daima saatin arkasında ve her teklife açıktı. Ben kendisine hep ifade ettim. Bu saat çok kalitelide olsa sonuçta bir isviçreli insan yaptı bunu. Kul yapısı kontrol etmekte fayda var dedim.

Ben biraz önce uzatmadan bu işi onay verdim. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Saatimi de çok severek ve beğenerek alıyorum. :) Yardımcı olmaya çalışan hepinize teşekkürler.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj rover » 05 Eyl 2010, 13:22

Gecme bezelde bu bosluk normaldir. Teknik arkadaslarda yardimci olmuslar. Su gecirmezlikte bir sorun cikmaz. Iciniz rahat olsun. Yeni saat hayirli olsun.
Kullanıcı avatarı
rover

Mesaj Redliner » 05 Eyl 2010, 13:33

Dediğim gibi aceleci davranarak yanlış yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Özürümü kabul ettiginiz icinde ayrıca teşekkür ederim size. Fakat saatlerle ilgili yeni ve ilginç bir detay öğrenmiş olduk böylece hepberabe. Şeytan ayrıntıda gizliymis hakikaten. Saat zaten genel anlamıyla çok sık ve başarılı. Uzun yıllarda hizmet edeceğinden eminim.
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj RSürma » 05 Eyl 2010, 13:37

Sinan bey,güle güle kullanın.

benim için; sizde anlamışsınızdırki oradaki onayın hiç bir önemi yoktu.yeterki siz mutlu olun .çünkü her defasında belirttiğim gibi ben bu işi yaptığım için her türlü endişeyi gayet ii anlayabiliyorum biz yüzlerce saatle uğraştığımızdan dolayı bu tarz durumlarda son derece soğuk kanlı olmayı öğrendik artık .

her zaman şunu söylerim imkanlarım doğrultusunda bütün ürünlerimin arkasındayım.nazik duyarlı ve anlayışlı halinizden dolayı bende size ellerinden geleni yaparak size yol gösteren forum sakini arkadaşlarada teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
RSürma

Mesaj RSürma » 05 Eyl 2010, 13:38

Redliner yazdı:Dediğim gibi aceleci davranarak yanlış yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Özürümü kabul ettiginiz icinde ayrıca teşekkür ederim size. Fakat saatlerle ilgili yeni ve ilginç bir detay öğrenmiş olduk böylece hepberabe. Şeytan ayrıntıda gizliymis hakikaten. Saat zaten genel anlamıyla çok sık ve başarılı. Uzun yıllarda hizmet edeceğinden eminim.

estağfirullah, özür kabul etme işin şakası rica ederim.

sizin yerinizde olsam şayet tanımadığım bir satıcı ise bende aynı bilgileri verebilirdim.
Kullanıcı avatarı
RSürma

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners